- Член од
- 18 ноември 2010
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 101
Yes,but don't tell them.Јас продадов нешто подобар од твојот за 3500 ден. така да 5000 ден. е скапо за тој компјутер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Yes,but don't tell them.Јас продадов нешто подобар од твојот за 3500 ден. така да 5000 ден. е скапо за тој компјутер.
Само куќиштето го даде за 3500?Или и монитор?Јас продадов нешто подобар од твојот за 3500 ден. така да 5000 ден. е скапо за тој компјутер.
Само куќиштето го даде за 3500?Или и монитор?Јас продадов нешто подобар од твојот за 3500 ден. така да 5000 ден. е скапо за тој компјутер.
Ако го продаваш рамот, кажи.Колку пари може да продадам рам 1gb ddr2 и 3.40 Ghz двојадран процесор?
500 денари ако сакаш посебно,само рамот.Ако го продаваш рамот, кажи.
Само куќиштето го даде за 3500?Или и монитор?
--- надополнето: 17 јануари 2012 во 01:34 ---
Само куќиштето го даде за 3500?Или и монитор?
Продавам плеерче исто како на сликата многу малце користено има кутија има се. Плеерот има усб, aux, сд картица и ФМ радио.
Еве слика од цел комплет:
а еве го само плеерот мој:
Значи ги имам кабелчињата цената е 500денари, со него добивате и полнач кој е од нокиа(стандард кога се купува нема полнач дека преку усб може да се пуни)Заборавив да спомнам и дека батеријата негова која е внатре ја заменив со 2 батерии од мобилен телефон и сега времето на свирење е подолго