- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
very very lol a ?Prodavam baba so Full oprema(vestacka vilica,slusen aparat,i bastun).Moze zamena za nokia n96.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
very very lol a ?Prodavam baba so Full oprema(vestacka vilica,slusen aparat,i bastun).Moze zamena za nokia n96.
![]()
kade u skopjevo osven IDC ima Verbatim dual layer da se zemat
Palit GeForce 8800GT 512MB / 256bit / GDDR3 / Dual Dual-link DVI / TV Out / HDMI / Pci Express 2.0
![]()
Графичката е супер, купена е во скопје 260 еура пред 3 месеци, со неа оди игра Томб Раидер, иста е како на сликата и графичката и кутијата, цената вие кажете ја, па ке се договараме.
Еве нешто повеќе.
Продавам Рам DDR2 2 x 256 mb 350 ден. двете заедно
Gigabyte Ati PCI-Xpress X600 PRO 128 bit 128 MB 1800ден
тешко... денеска еден дечко ми даваше 6100 денари. ке ми каже утре шо ке биде.. така да малку се 5000.:nenene:5000 ден....
грешка за рамот 350 сум пишал а 400 мислевПродавам Рам DDR2 2 x 256 mb 350 ден. двете заедно
Gigabyte Ati PCI-Xpress X600 PRO 128 bit 128 MB 1800ден
тешко... денеска еден дечко ми даваше 6100 денари. ке ми каже утре шо ке биде.. така да малку се 5000.:nenene:
За 6100 можам нова да ја земам, неотпакувана.....
твојава е користена, и тоа со нијанса подобар кулер од single-slot.....
и е година и пол стара технологија.....
5000 ден. е максимум што можеш да добиеш.....
Земи нова де, нереков да не земеш, ја знам што продавам, кој сака нека ја купи...
Поентата ми беше дека ти е висока цената за стара графичка....
Да знаеше што продаваш немаше тврдокорно да држиш "напукана" цена.....
...од 100 евра....
Сега се вреѓаме?... Несакам да кажам дека не е добра, затоа што сум ја користел и е МНОГУ ДОБРА, и знам што продавам, јас сум ја купил, а криво би ми било добрата графичка платена 260 евра да ја продадам за тамо помалку од 100... така да поентата беше кој сака да ја купи а не да збори каква е дали вреди и такви работи... оставив доволно инфо за графичката.