- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
very very lol a ?Prodavam baba so Full oprema(vestacka vilica,slusen aparat,i bastun).Moze zamena za nokia n96.
very very lol a ?Prodavam baba so Full oprema(vestacka vilica,slusen aparat,i bastun).Moze zamena za nokia n96.
У продавниците на Еми - рамстор доле, пролазот кај бивша палета, итн итн.kade u skopjevo osven IDC ima Verbatim dual layer da se zemat
5000 ден....Palit GeForce 8800GT 512MB / 256bit / GDDR3 / Dual Dual-link DVI / TV Out / HDMI / Pci Express 2.0
Графичката е супер, купена е во скопје 260 еура пред 3 месеци, со неа оди игра Томб Раидер, иста е како на сликата и графичката и кутијата, цената вие кажете ја, па ке се договараме.
Еве нешто повеќе.
Рамот чувај го уште ден-два да прашам еден другар дали ќе зима дека тој ми бараше ддр2...Продавам Рам DDR2 2 x 256 mb 350 ден. двете заедно
Gigabyte Ati PCI-Xpress X600 PRO 128 bit 128 MB 1800ден
тешко... денеска еден дечко ми даваше 6100 денари. ке ми каже утре шо ке биде.. така да малку се 5000.:nenene:5000 ден....
грешка за рамот 350 сум пишал а 400 мислевПродавам Рам DDR2 2 x 256 mb 350 ден. двете заедно
Gigabyte Ati PCI-Xpress X600 PRO 128 bit 128 MB 1800ден
За 6100 можам нова да ја земам, неотпакувана.....тешко... денеска еден дечко ми даваше 6100 денари. ке ми каже утре шо ке биде.. така да малку се 5000.:nenene:
Земи нова де, нереков да не земеш, ја знам што продавам, кој сака нека ја купи...За 6100 можам нова да ја земам, неотпакувана.....
твојава е користена, и тоа со нијанса подобар кулер од single-slot.....
и е година и пол стара технологија.....
5000 ден. е максимум што можеш да добиеш.....
Поентата ми беше дека ти е висока цената за стара графичка....Земи нова де, нереков да не земеш, ја знам што продавам, кој сака нека ја купи...
Сега се вреѓаме?... Несакам да кажам дека не е добра, затоа што сум ја користел и е МНОГУ ДОБРА, и знам што продавам, јас сум ја купил, а криво би ми било добрата графичка платена 260 евра да ја продадам за тамо помалку од 100... така да поентата беше кој сака да ја купи а не да збори каква е дали вреди и такви работи... оставив доволно инфо за графичката.Поентата ми беше дека ти е висока цената за стара графичка....
Да знаеше што продаваш немаше тврдокорно да држиш "напукана" цена.....
...од 100 евра....
Види вака.....Сега се вреѓаме?... Несакам да кажам дека не е добра, затоа што сум ја користел и е МНОГУ ДОБРА, и знам што продавам, јас сум ја купил, а криво би ми било добрата графичка платена 260 евра да ја продадам за тамо помалку од 100... така да поентата беше кој сака да ја купи а не да збори каква е дали вреди и такви работи... оставив доволно инфо за графичката.