Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Купувам PC со или без монитор.
Единсгвен услов.
Да можам да ја играм ГТА 5 :)

Продавам бас гитара, ама врска немам шо марка е и колку е користен. Мој е речиси две години и толку време не е чепнат. Искрено незнам ни која цена би бил. Ако ништо друго се надевам ќе ми помогнете барем цената да му ја одредам :D
PS: знам дека во грешка дел ми е постов, ама не можев да најдам друга тема со оваа намена
20160613_012416.jpg

Последно уредено:
Купувам ПС4 со еден контролер без игри, или единствено со некоја од следниве игри:

- The Witcher 3

- Dark Souls 3

- Bloodborne.

fujifilm finepix z90 + 64гб мемориска
Ако има некој заинтересиран пишете понуда во порака итно ми е

IMG_20160530_181836.jpg

Се продава следниот комплет:
Asus P5B SE матична,
Core 2 Quad Q6600 процесор,
8GB (4x2gb) DDR2 800Mhz рам.
Матичната е одлична, со 4 слота за рам, ги поддржува сите можни ЛГА775 процесори.
Процесорот е еден од најдобрите ако не и најдобар за 775 платформата. Сите делови се во одлична состојба.
Преферирам да го дадам цел сет заедно.
Околу цената ќе се договориме, пишете ПП.

kupuvam maticna ploca + procesor po moznost cpu da bide amd fx 8350 + nagore moze i kesh a moze i zamena. poveke info inbox[DOUBLEPOST=1466123481][/DOUBLEPOST]kupuvam moken procesor a moze i mobo ako imate , po moznost amd fx 8350 da bide cpu ili pogornite serii.
moze i zamena

Последно уредено:
Продавам Sudio Sweden Visa Bla блутут слушалки. Купени од официјалната страна пред четири дена, одкако ги упалив првиот пат сфатив дека не се за мене. Коа ги упалив втор пат, се осигурав дека не се за мене. Доаѓаат со четири пара гумички, кожна футрола, оригиналната кутија и документите. Вграден микрофон, огромна батерија која трае 8 саати, иако не сум истестирал.
Цена 1500.

Продавам Intel Core Quad Processor Q6600 за сокет 775

Цена по договор во приватна порака, може да се испрати по карго

Продавам Goliath XD со уште 2 години гаранција со следните перформанси:

Intel Core i5-4690
Radeon R9 290 4GB GDDR5 DUAL DVI-D/HDMI/DP TRI-X OC
GIGABYTE Z97-D3H-CF
8GB DDR3
cooler master 750W

Понуди и други прашања во ПП

Се продава таблет Lenovo IdeaTab Miix 3 830.

Таблетот е многу малку користен, нема никакви оштетувања и гребаници, буквално е како нов. Истиот доаѓа cо усб кабел/полнач, флип маска, неопрен футрола, футрола со тастатура и кутија.
На него има лиценциран windows 10 32bit.
Гаранцијата е истечена.

Без замени или праќање по карго, само купување на лице место во Скопје.

Y7rsDmC7

Am1MO1sb
0DprYh0m

oRbJhRGt

QwGdZSLt

Цена 5000 денари.

graficka nvidia gt9500 procesor mislam deka e core 2 duo ama moze i dual core da e ne sum siguren ( koj e ponova verzija od ovie dva toj e), cooler master kuler na procesorot, napojuvanje hantol 500w, ram 2 gb, HDD 500 gb, maticma neam vrska. Za kolku mozam da go prodadam?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom