Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Цена кај нас за едно вакво комплетче и кај има во компјутернициве?
$(KGrHqJ,!oQE8VbNzMdwBPQ)TlPzs!~~60_12.JPG

Јас го земав 599 денари. Ако си од Гевгелија (по некоја тешка случајност) го има во Бест компјутери :)

Некој да ми шитне евтина конфигурација (до кај 200 евра) со 500 гига хард и монитор?

Или дајте некој каталог/ценовник да видам кај има целосни конфигурации со монитор.

Некој да ми шитне евтина конфигурација (до кај 200 евра) со 500 гига хард и монитор?

Или дајте некој каталог/ценовник да видам кај има целосни конфигурации со монитор.
Eве нешто што сретнав на реклама5. ЛИНК
=)

Оваа конфигурација мислам дека се исплати повеќе, подобар процесор, напојување .... е сеа графичка јбг интегирана.Па ти останват скоро 4к за монитор, ке земиш некој 22" за 3000/3500ден.

Оваа конфигурација мислам дека се исплати повеќе, подобар процесор, напојување .... е сеа графичка јбг интегирана.Па ти останват скоро 4к за монитор, ке земиш некој 22" за 3000/3500ден.
Да каде каде подобра е, а графичка може и понатаму да си стаи (ако е за него).... тоа линкот горе онака го видов па ми текна, иначе не вреди за парите...

Се продаваат:

Видео камера за надзор (Color DOME CCD, YC-59H), со ново напојување - 1 парче
DVR картичка GeoVision GV-600, 16 канална - 1 парче

Камерата и картичката се малце користени, функционални без никакви проблеми.

Локација: Скопје/Велес
Цена комплет: 2500 денари.

Купуем исправна сокет 939 плоча за АМД на ДДР1, со процесор без процесор како било, битно да функционира, мојава пушта душа веќе, сата контролерот е скроз наскроз ојден :)

Купуем исправна сокет 939 плоча за АМД на ДДР1, со процесор без процесор како било, битно да функционира, мојава пушта душа веќе, сата контролерот е скроз наскроз ојден :)
Не знам што плоча т.е. сокет е мојата стара, ама имав Атлон 900 процесор. Плочата и процесорот со сток кулер уште си стојат така.
Од тоа што најдов на нет, изгледа мојата е сокет 462 (или сокет А). Не можам да проверам зашто ми е на работа, ама ако ти одговара слободно пиши ако треба да видам за сигурно.

Не знам што плоча т.е. сокет е мојата стара, ама имав Атлон 900 процесор. Плочата и процесорот со сток кулер уште си стојат така.
Од тоа што најдов на нет, изгледа мојата е сокет 462 (или сокет А). Не можам да проверам зашто ми е на работа, ама ако ти одговара слободно пиши ако треба да видам за сигурно.

socket 939 ми треба мене, троа понова од твојата :)

Кажи ми колку даваш за MSI k8n neo4 platinium v3.0
Код:
http://mk.msi.com/product/mb/K8N-Neo4-Platinum--PCB-3-0-.html#/?div=Detail
заедно со амд атлон х64 3000+ 1,8GHz, заедно со кулер на амд. Целосно исправна и користена претежно за работа (офис, интернет) ретко некој мали игри, пес6.

Кажи ми колку даваш за MSI k8n neo4 platinium v3.0
Код:
http://mk.msi.com/product/mb/K8N-Neo4-Platinum--PCB-3-0-.html#/?div=Detail
заедно со амд атлон х64 3000+ 1,8GHz, заедно со кулер на амд. Целосно исправна и користена претежно за работа (офис, интернет) ретко некој мали игри, пес6.

Процесорот не ми врши работа, пошо иам 3200+
Али доколку функционира таман плочата, шо е практично идентична со мојата максимум 700-800 ? :)

Процесорот не ми врши работа, пошо иам 3200+
Али доколку функционира таман плочата, шо е практично идентична со мојата максимум 700-800 ? :)
Не сум заинтересиран :) поздрав :)

mi treba nekoj pokvaliteten mikrofon najdov samo nekoj od 150-200 den ama ne e toa sto baram ako imate nekoj predlok pisete. tnx

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom