- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 2.409
- Поени од реакции
- 428
Јас го земав 599 денари. Ако си од Гевгелија (по некоја тешка случајност) го има во Бест компјутериЦена кај нас за едно вакво комплетче и кај има во компјутернициве?
Јас го земав 599 денари. Ако си од Гевгелија (по некоја тешка случајност) го има во Бест компјутериЦена кај нас за едно вакво комплетче и кај има во компјутернициве?
Eве нешто што сретнав на реклама5. ЛИНКНекој да ми шитне евтина конфигурација (до кај 200 евра) со 500 гига хард и монитор?
Или дајте некој каталог/ценовник да видам кај има целосни конфигурации со монитор.
Оваа конфигурација мислам дека се исплати повеќе, подобар процесор, напојување .... е сеа графичка јбг интегирана.Па ти останват скоро 4к за монитор, ке земиш некој 22" за 3000/3500ден.Некој да ми шитне евтина конфигурација (до кај 200 евра) со 500 гига хард и монитор?
Или дајте некој каталог/ценовник да видам кај има целосни конфигурации со монитор.
Да каде каде подобра е, а графичка може и понатаму да си стаи (ако е за него).... тоа линкот горе онака го видов па ми текна, иначе не вреди за парите...Оваа конфигурација мислам дека се исплати повеќе, подобар процесор, напојување .... е сеа графичка јбг интегирана.Па ти останват скоро 4к за монитор, ке земиш некој 22" за 3000/3500ден.
bump!
Пиши му на Мац)) од форумов кажи му јас сум те пратил бара ајпад.bump!
Не знам што плоча т.е. сокет е мојата стара, ама имав Атлон 900 процесор. Плочата и процесорот со сток кулер уште си стојат така.Купуем исправна сокет 939 плоча за АМД на ДДР1, со процесор без процесор како било, битно да функционира, мојава пушта душа веќе, сата контролерот е скроз наскроз ојден
socket 939 ми треба мене, троа понова од твојатаНе знам што плоча т.е. сокет е мојата стара, ама имав Атлон 900 процесор. Плочата и процесорот со сток кулер уште си стојат така.
Од тоа што најдов на нет, изгледа мојата е сокет 462 (или сокет А). Не можам да проверам зашто ми е на работа, ама ако ти одговара слободно пиши ако треба да видам за сигурно.
Кажи ми колку даваш за MSI k8n neo4 platinium v3.0Купуем исправна сокет 939 плоча за АМД на ДДР1, со процесор без процесор како било, битно да функционира, мојава пушта душа веќе, сата контролерот е скроз наскроз ојден
http://mk.msi.com/product/mb/K8N-Neo4-Platinum--PCB-3-0-.html#/?div=Detail
Процесорот не ми врши работа, пошо иам 3200+Кажи ми колку даваш за MSI k8n neo4 platinium v3.0заедно со амд атлон х64 3000+ 1,8GHz, заедно со кулер на амд. Целосно исправна и користена претежно за работа (офис, интернет) ретко некој мали игри, пес6.Код:http://mk.msi.com/product/mb/K8N-Neo4-Platinum--PCB-3-0-.html#/?div=Detail
Не сум заинтересиран поздравПроцесорот не ми врши работа, пошо иам 3200+
Али доколку функционира таман плочата, шо е практично идентична со мојата максимум 700-800 ?