Проблем со Windows

• Креатор на темата Креатор на темата 'DIABLO'
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 август 2016
Мислења
315
Поени од реакции
229
Можеби темата не е за овде ама ајде..
Имам проблем со инсталација на Windows, инсталирам го со USB ама има проблем некој.
Доле на сликата е покажано.. Можно ли е Хард Дискот да е мртов?

cQcumnQ.jpg

Се драпаш а, инсталираш компјутер во 2 ноќе на нова година а англискиот слабо...

Влези у биос и стави го уесбето како фрст бут дивајс и рестартирај, стисни ентер да бутира од него и тоа е тоа, само уесбето треба да е бутабилно.

Има многу едноставен спас што увек ми делува, извади ги хард дискот и рамот, остај ги нека поседат надвор од пц едно 5-10 мин, стај ги пак и терај работа :D

Дечки, моментално го имам скроз истиов проблем. Пробуам нешто да средам ама не сака да ме внесе у биос менито.

Има некој спас на друг начин или слабо?

F12 boot menu види дали има, ако е лаптоп во биос може со F2 се влегува, не со Del. и не мора F2 или F12 да бидат, прочитај доле на екран обично пишува одма после уклучување.

F12 boot menu види дали има, ако е лаптоп во биос може со F2 се влегува, не со Del. и не мора F2 или F12 да бидат, прочитај доле на екран обично пишува одма после уклучување.

Не е лаптоп. Инаку коа го уклучуам пишуе со Del дека се влегуе у биос, али не ради :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom