Проблем со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата ZoroKing
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво...пред некое време на десната од страна на пенисот ми се појавија нешто како испакнатини..како полупрстен на средината од пенисот... КОга ќе фатам нешто како јако е....се познава малку како полупрсен е кажав. Дали можете да ми кажете што е и дали е опасно??
Вена е бе момче...друго не може да биде...

Zdravo.
Nov sum na forumot i se izvinuvam za latinicava, ne sum vo moznost da pisuvam kirilica.

I jas imam problem so penisot, frenulumot potocno. Prekratok e i ne dozvoluva foreskinot da izleze preku glansot. Ima li nekoj iskustvo so ova da mi dade sovet, a da ne e operacija?
I dali mozam da imam seks so foreskinot do pola glans?

Zdravo.
Nov sum na forumot i se izvinuvam za latinicava, ne sum vo moznost da pisuvam kirilica.

I jas imam problem so penisot, frenulumot potocno. Prekratok e i ne dozvoluva foreskinot da izleze preku glansot. Ima li nekoj iskustvo so ova da mi dade sovet, a da ne e operacija?
Пробај да го растегнеш ама полека да не се скине..со кинењето или ќе се реше проблемот или ќе зарасте пак исто френулумот па уште полошо ќе е....
За секс би требало да можеш да имаш ама што знам...можеби ќе имаш проблеми...

Zdravo.

Абе гледај да не се скине, ќе крвари како заклана свиња. И јас имам проблем со тоа, само што не е до толку.[DOUBLEPOST=1413573252][/DOUBLEPOST]А и некој ако може да ми помогне, на истото место имам 2-3 бели зрнца како оние што некои ги имаат под очите, оние скробни зрнца што ги викаат. Од многу одамна ми се, до сега ми немаат правено проблем, ама ме нервира да ги гледам, еднаш сакав да ги сечам, ама само што чепнав острило до нив, веднаш се предомислив.

Што проблем е ова народно кажано пишете а не со овие термини не разбирам, баш ме интересира :D

Абе гледај да не се скине, ќе крвари како заклана свиња. И јас имам проблем со тоа, само што не е до толку.[DOUBLEPOST=1413573252][/DOUBLEPOST]А и некој ако може да ми помогне, на истото место имам 2-3 бели зрнца како оние што некои ги имаат под очите, оние скробни зрнца што ги викаат. Од многу одамна ми се, до сега ми немаат правено проблем, ама ме нервира да ги гледам, еднаш сакав да ги сечам, ама само што чепнав острило до нив, веднаш се предомислив.
:pos::tapp:

Значи најсериозно пробав со ноктарка (исчистена :)) да ги сечам и кога малку ги чепнав, една тапа болка кога ме удри си викам, бате не е ова работа, а ти бате ако можеш помогни ми, ако не, не дозволувај да те удираат со главата во ѕидот :D.

Значи најсериозно пробав со ноктарка (исчистена :)) да ги сечам и кога малку ги чепнав, една тапа болка кога ме удри си викам, бате не е ова работа, а ти бате ако можеш помогни ми, ако не, не дозволувај да те удираат со главата во ѕидот :D.
Не можеш да ги исечеш...не е така лесно како што мислеш...
И остави ги..знам на што мислеш не е ништо тоа...немој да сечеш...па и исчистена ноктарка хахаха треба да е стерилизирана

Ni kaj mene ne e do tolku. Problemot e koga e vo erekcija kozata doaga do dolniot del na glavata. Ne mi e problem ako i taka moze da imam seks. Ako nekoj imal iskustvo so seks so necela izlezena glava neka kaze dali ima problemi vo toj slucaj.

Ni kaj mene ne e do tolku. Problemot e koga e vo erekcija kozata doaga do dolniot del na glavata. Ne mi e problem ako i taka moze da imam seks. Ako nekoj imal iskustvo so seks so necela izlezena glava neka kaze dali ima problemi vo toj slucaj.
Епа тогаш на секое чепкање [вршење нужда, мастурбирање и капење (па и пред односи)] почни полека полека да ја тегниш надоле, само внимавај многу да не направиш некоја беља.[DOUBLEPOST=1413575514][/DOUBLEPOST]
Не можеш да ги исечеш...не е така лесно како што мислеш...
И остави ги..знам на што мислеш не е ништо тоа...немој да сечеш...па и исчистена ноктарка хахаха треба да е стерилизирана
Абе тоа беше поодамна, не дека сега не сум, ама тогаш ептен бев забеган, садист :D.

Идете не лекар не се заебавајте со курот... не е страшно ако идете на гинеколог лол..

Сеедно :) тоа мислев

Идат и машки на гинеколог бе што има врска

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Имам проблем . Не знам дали е здраствен или не...Пенисот има нормална големина кога е во ерекција, но кога не е во ерекција е многу малечок ( неколку cm). Имам редовни сексуални односи и немам никаков проблем, но се срамам да не го види кога не е во ерекција.
Дали имам некој здраствен проблем или ова е само мајка природа и не може ништо да се превземе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom