Проблем со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата ZoroKing
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем . Не знам дали е здраствен или не...Пенисот има нормална големина кога е во ерекција, но кога не е во ерекција е многу малечок ( неколку cm). Имам редовни сексуални односи и немам никаков проблем, но се срамам да не го види кога не е во ерекција.
Дали имам некој здраствен проблем или ова е само мајка природа и не може ништо да се превземе?
Пффф мојо кога не е у ерекција е 3 сантима некаде ахахахаха ама после се множе со 4 или 5 (зависи од рибата)

Пффф мојо кога не е у ерекција е 3 сантима некаде ахахахаха ама после се множе со 4 или 5 (зависи од рибата)

Така е нешто и кај мене. Само што во еден случај бевме под ладен туш и после сексот ми се спушти. Девојката многу се зачуди кога го виде. Ми беше ептен незгодно. :(

Просекот 3-4 инчи или тоа е 8-10 см, а ти 3 епа како да не се чуди. :D

Zdravo.
Nov sum na forumot i se izvinuvam za latinicava, ne sum vo moznost da pisuvam kirilica.

I jas imam problem so penisot, frenulumot potocno. Prekratok e i ne dozvoluva foreskinot da izleze preku glansot. Ima li nekoj iskustvo so ova da mi dade sovet, a da ne e operacija?
I dali mozam da imam seks so foreskinot do pola glans?
Ха, ха, дете младо...
Прво, ништо страшно. Имаш 2 опции:
- Да отидеш на доктор, ке го сецнат со скалпер малку и готово. Викаат не боли и за кратко време си како нов ( ова од зборови од доктор ).
- Да тераш така. Можеби некогаш ке се скине. Ако се скине, ке има крв. Ама не боли. За кратко време исто си како нов ( ова од лично искуство )
И , да, ќе можеш да имаш секс

Просекот 3-4 инчи или тоа е 8-10 см, а ти 3 епа како да не се чуди. :D

Друже, кога е во ерекција е машала. Има 2 полни раце и плус од картите ;) Проблемот е кога ќе се спушти го снемува. :oops:

Друже, кога е во ерекција е машала. Има 2 полни раце и плус од картите ;) Проблемот е кога ќе се спушти го снемува. :oops:
Kolku e koga ne e vo erekcija?

Zdravo.
Nov sum na forumot i se izvinuvam za latinicava, ne sum vo moznost da pisuvam kirilica.

I jas imam problem so penisot, frenulumot potocno. Prekratok e i ne dozvoluva foreskinot da izleze preku glansot. Ima li nekoj iskustvo so ova da mi dade sovet, a da ne e operacija?
I dali mozam da imam seks so foreskinot do pola glans?

Другарче ти треба да го киснеш секој ден барем два пати во топла вода и полека да го вежбаш кожичето горе доле полека по 10 минути. за недела две максимум ке видиш подобри резултати

Имам проблем . Не знам дали е здраствен или не...Пенисот има нормална големина кога е во ерекција, но кога не е во ерекција е многу малечок ( неколку cm). Имам редовни сексуални односи и немам никаков проблем, но се срамам да не го види кога не е во ерекција.
Дали имам некој здраствен проблем или ова е само мајка природа и не може ништо да се превземе?

Не е никаков здравствен проблем не се замарај, има 2 типа growers и showers (гуглај за повеќе).
Едниот кога не е во ерекција е мал но си достигнува нормална големина кога е во ерекција, додека другиот има минимална/мала разлика кога е во ерекција и кога не е..

Куровие се делат на два типа: Голем во мека состојба и малце поголем во тврда и мал во мека состојба и голем во тврда.. или како ја ги дефинирам... многутастечки и малкурастечки. Ти со во групата на многурастечки.

imam problem koga ke si ja dopram glavata od kurot mn me boli a mi izleguva do pola
Извади ја главата скроз и остај ја така надвор, прво ќе те боли али по некое време ќе прекине да боли.

imam problem koga ke si ja dopram glavata od kurot mn me boli a mi izleguva do pola
Ќе помине болката постепено...
А за да излезе цела миј го со млака вода али не под туш оти нема ефект така..ќе ставиш млака вода во сад и ќе го оставеш некое време во водата па ќе влечеш кожата надолу додека можеш..нека боле али да не е претерано насилно влечењето..

Да прашав и јас нешто можеби ке има некој неко мислење , краток ке бидам само две работи :ROFLMAO:

Првата работа : имав пролбем нешто болки во левата страна , па после повеке прегледи како: крв,мокрача,ренген/ехо снимки нешто ми рекоа се било океј , и сеа матичната ми даде упат за уролог нешто од тестисите да не било рече. И отидов денес ми беше закажено (државно) ме провери на брзина рече ништо не ти е т.е не е од тоа болката што ја имаш .... и сега се океј што рече не да му се мешам во работата ама може ли да процени онака од прва рака за кратко време ? Нема ли некој подетални прегледи во врска со тоа , пошо прв пат да одам на таков доктор не ми се јасно, сметам дека на брзина некако ме помина а моја претпоставка е дека болката доага од таму .

Втората работа кога бев таму веке , му реков и за една акна/брадавица што ми излезе на врвот на кожата ,и одкако излезе таа се смени некако бојата на пенисот , ми излегоа и некои други ситни бели точки од предната страна , и ми даде само еден крем за поголемата акна да исчезне а за останатото не даде ништо коментар некако :(

И сеа дали да му верувам за овие работи , или пак да одам на приватен доктор нешто , одпоново да направам преглед ? Колку ке ме кошта од прилика на приватно ? И некој совет за добар доктор некој во врска со ова ?

Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom