Проблем со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата ZoroKing
  • Време на започнување Време на започнување
Decki vaka ve molam za pomos..Imam problem so penisot na glavata mi izlegoa beli mali mozolcinja kako ovie samo pomalce https://justaskshawna.files.wordpress.com/2014/10/pearly-penile-papules.jpg i isto i na kozata od penisot nekakvi podkozni mozolcinja koga ke gi cepnes tvrdi se i nema sansa da gi stegnes probav i se raskrvaviv ako ima nekoj nekakvo resenie ve molam kazete!!

Не се заебавајте бе луѓе , најосетлив орган е после очите. Една мала повреда може цел сексуален живот да си упропастите , а недај боже и некои поголеми компликации да направите. Па читам овде некој пишал со ноктарица сечел кожа. :tapp:

Во приватна болница на уролог , или како шо вика брат ми "куролог" :pos: , и за 2000 ден ќе ви средат сите проблеми. ( Ова за тие со фимоза ).

Др
Decki vaka ve molam za pomos..Imam problem so penisot na glavata mi izlegoa beli mali mozolcinja kako ovie samo pomalce https://justaskshawna.files.wordpress.com/2014/10/pearly-penile-papules.jpg i isto i na kozata od penisot nekakvi podkozni mozolcinja koga ke gi cepnes tvrdi se i nema sansa da gi stegnes probav i se raskrvaviv ako ima nekoj nekakvo resenie ve molam kazete!!
Друже имам една добра и еднс лоша вест. Ќе почна со добрата. Тоа мали зрнца се всушност бели папули мислам Дека во здравството ги нарекуват и ги има секој2-3 маж. Не се сексуачно преносливи, не се јавуват од оправдани причини туку едноставно излегуваат и јас имам исто така и dont worry. Ако одиш на доктор ќе ти понудат некоја си црна маст и ќе ти ги горат али џабе повторно ќе се појават само болка ќе трпиш. Лошата вест е тоа што нема лек. Еднсш хи добиваш засекогаш ги имаш. Помирисе со тоа, и така живеј. Во ретки случаи самите де повлекуват али ретко . Ине се разочарувај не има многу ;) позз и секое добро .

Нема никаков проблем значи и не ги стегај....не се заразни и немаат потреба од интервенција се појавуваат од некоја инфекција само и самите исчезнуваат. Не бери галје и мене ми беше така па ги снема. Поздрав

И јас имам такви од дамна. Не знам што се ама не ми изгледаат страшни.

И пенисов бил проблематичен да му еам, после ќе речат само женските си имале мака. Абе ајде ...

Незнам дали сѕм погодил за темава нов сум на форум

Пред малку (дркав) незнам дали ќе се изразам правилно
кожичката ми стана 1цм подолга од што ми беше
главичката ја извадив со премногуѓмала болка дури "не" ја почувствував болката
незнам дали е добро или е лошо тоа што ми порасна кожичката

првпат ми беше

Незнам дали сѕм погодил за темава нов сум на форум

Пред малку (дркав) незнам дали ќе се изразам правилно
кожичката ми стана 1цм подолга од што ми беше
главичката ја извадив со премногуѓмала болка дури "не" ја почувствував болката
незнам дали е добро или е лошо тоа што ми порасна кожичката

првпат ми беше

Абе брат, го имаш префорсирано море :pos:
Сигурно денес го имаш мавнато едно 4-5 пати и овај последниов пат ти бил фатален. Ќе ти поминит ај и ум за друг пат

Имам 15 години од мал ми е многу осетливо главчето на пенисот, немам никаков проблем со отварање и затворање на главчето, но кога го допрам главчето премногу ме боли кажете ми да го мачкам со нешто да не го мачкам нејчам да ме боли :@ кажете ако знаете .. Ви благодарам

Имам 15 години од мал ми е многу осетливо главчето на пенисот, немам никаков проблем со отварање и затворање на главчето, но кога го допрам главчето премногу ме боли кажете ми да го мачкам со нешто да не го мачкам нејчам да ме боли :mad: кажете ако знаете .. Ви благодарам

Дали знаеш дека главата на пенисот е најсензитивниот дел од телото на мажот? Така да нормално е да биде осетлива на допир, затоа што има голем број на нервни завршетоци на нае. Но доколку имаш преголема болка, тоа не е нормално, и најдобро е да се обратиш на лекар, затоа што си многу млад, а не да земаш нешто на своја рака и да мачкаш таму долу и да ја влошиш ситуацијата.

Пред еден ден водевме љубов преку алишта (триење) , незнам што се деси дали триењето беше многу силно па пенисот почна да ми крвари, крвареше околу 15 минути и како што забележав подскинато е под кожинката дали би знаеле што можи да биди тоа дали да се упатам на лекар затоа што немам никакви болки и не крвари повеќе и дали знае некој за колку време ќе зарасни. Ве молам за побрзи одговори.

Пред еден ден водевме љубов преку алишта (триење) , незнам што се деси дали триењето беше многу силно па пенисот почна да ми крвари, крвареше околу 15 минути и како што забележав подскинато е под кожинката дали би знаеле што можи да биди тоа дали да се упатам на лекар затоа што немам никакви болки и не крвари повеќе и дали знае некој за колку време ќе зарасни. Ве молам за побрзи одговори.
Ако крвари обилно сигурно дека треба да побараш лекар!

Нема никакво крварење , мокрењето е нормално не ми лути, само се познава местото каде што е подскинато, нормално крвта се суши се надевам ќе заздрави што е можно побрзо.

Момци да ве прашам нешто. Ме оперираа од фимоза и поминаа неколку дена и ги извадија завоите и сега уште е свежо местото и во гаќи не се издржува :mad: Камилица истурам на секои два саати, а едвај се движам зошто се трља и премногу иритира и боли... совет?

Момци да ве прашам нешто. Ме оперираа од фимоза и поминаа неколку дена и ги извадија завоите и сега уште е свежо местото и во гаќи не се издржува :mad: Камилица истурам на секои два саати, а едвај се движам зошто се трља и премногу иритира и боли... совет?
Доколку целосно ти е отсранета кожичката и ти е направена целосна циркумзација нормално е главата да биде осетлива при допир со гаќите. Потребно е некое време да се навикнеш, али со тек на време ќе помине т.е. ќе се навикнеш и осетливоста ќе се намали. Побрз помин! (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom