PsychoalieN
Омлет мастеР
- Член од
- 12 јули 2009
- Мислења
- 1.703
- Поени од реакции
- 1.411
Мелено ленено семе со јогурт!
Или масло од лелено семе, една супена лажица ја раствораш во чаша со вода.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мелено ленено семе со јогурт!
Најпрво наутро можеш да си земаш по една лажица масло од кантарион за да го обвитка желудникот, што е многу добро за дигестивниот систем.Поздрав.
Досега сум немал никакви проблеми со тврдата столица, но ова лето не сум многу активен, па почнаа да ми се појавуваат проблеми.
Веке некое време столицата ми е премногу голема и моето тело неможе да ја спроведе низ аналниот канал, па кога имам тврда столица ме боли.
Поради болката, веке се плашам да одам во нужда (веке имам фобија), освен ако не е мала.
Што би можело да ми помогне го пребродам овој период и што треба да практикувам за да не се случи во иднина. Ова прват ми се случува.
П.С. Машко сум.

Ricinus! Ispij edno pakovanje 50 ml, ali ne garantiram kakov ke bide krajniot ishod (dali crevata ke ostanat chitavi poslem)![]()
![]()
Епа ако те лажам за рицинусот иди провери на гугл или прашај ја баба ти, постарите сите знаат за тоатреба некој модератор да те смири, некако си ми многу хиперактивен. Човекот има проблем а ти изиграваш нешто.
да не биам после ХИПЕРактивниот 
Рицинусовото масло се зема во случај ако неможеш да отидеш во поголема нужда, а не ако изметот е тврд и при одење во нужда предизвикува болка поради неговата тврдост. Кога е тврд изметот тоа треба да се регулира со правилна исхрана и активност на организмот.Епа ако те лажам за рицинусот иди провери на гугл или прашај ја баба ти, постарите сите знаат за тоада не биам после ХИПЕРактивниот
![]()