Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте бе некое турнирче да организираме на ПЕС-о преку интернет! :)
ајде бе , јас сум ЗА ! :)
само некој да ми напраеше онлајн да можев.,.. влевам во friend match lobby, и одам со некој да флезам например и пишува unable to join session така некако... само тоа да ми се среди :)

Луѓе како се прави трансфер бе објаснете некако затоа што најдов само размена на играчи како се прави а трансфер на само еден играч никако да најдам.

Луѓе како се прави трансфер бе објаснете некако затоа што најдов само размена на играчи како се прави а трансфер на само еден играч никако да најдам.

Бираш тим, па играчот од другиот што ќе оди во првиот тим. нема потреба да менуваш играчи. Види доле лево, што команда ти треба само играчот да го префрлиш.

Dali nekoj ima bilo kakva informacija za nov data pack so site transferi i dali ke ima live update povtorno vo My Club?

Бираш тим, па играчот од другиот што ќе оди во првиот тим. нема потреба да менуваш играчи. Види доле лево, што команда ти треба само играчот да го префрлиш.

Неможам никако да го направам како што треба друже,брат ми знаеше сега и тој пробува заборавил,многу глупо е тоа,само тоа не ми се допаѓа кај играва.

Неможам никако да го направам како што треба друже,брат ми знаеше сега и тој пробува заборавил,многу глупо е тоа,само тоа не ми се допаѓа кај играва.
Ќе одбериш екипа прво пример Челси и ти излегва целиот тим (сите играчи), после прицкаш на „W“ или на шо ида ти е та контрола за долга топка и одбираш играч од друга екипа пример Фалкао од МУ кој сакаш да го додадеш во Челси и прицкаш на „enter“ и играчо ќе ти биди додаден во тимот!

Ајде баталете тоа 2015-ката, нека отвори некој тема за PES 2016, време е веќе. Јас ја спуштам од Замунда, има и крак и се, викаат ептен била добра (y)

То што песот е излезен а нема тема за 2016-ка кажува се. Какво само срање прават КОНАМИ од 2007 наваму(со иклучок на 2013)
Читам ривјуа за 2016 топој, а знам вечер кога ќе ја пуштам ќе ми се стемни пред очи

Sent from my ST21i using Tapatalk

Ја сега ја спуштам, ептен е фалена годинава, а ПЕС немам играно од 2012, ептен беа срање у последниве години

Како иде 16ката?Иначе дај кажете бе за 15кава "become a legend" како се бара пас?Пробувам на LT како на минатите песови неможе.

Како иде 16ката?Иначе дај кажете бе за 15кава "become a legend" како се бара пас?Пробувам на LT како на минатите песови неможе.

На 16, таму се бара. По перформанси се 90% исти, и новава е боље малце од 15.

А зашо коа играш на дожд се лизгаат сите као мраз да е? Мокро е да ама не е лизгалиште ваљда

А зашо коа играш на дожд се лизгаат сите као мраз да е? Мокро е да ама не е лизгалиште ваљда

На 16-ката има демек, ако нагло свртиш со играчот на врнежливо време, играчот може да се лизне.
За 15-кава не знам дали го имаше, т.е. не сум приметил.

На 16-ката има демек, ако нагло свртиш со играчот на врнежливо време, играчот може да се лизне.
За 15-кава не знам дали го имаше, т.е. не сум приметил.
Мислам дека им е нова функција, секад коа ќе стаат нешо ново мора да го има поеќе од шо треба како и ова

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom