Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе на претходниве ПЕС полесни беа слободните, барем за мене :) На оваа потешки се, али пак се даваат голови. Користам ја едно финтиче што често знае да ми успее. Коа си блиску до гол некаде 20тина метра, ќе ја пуниш секад негде до 40% јачина, и глеај да ти се погоди топката да најде дупка меѓу главите од живиот ѕид, или пак ептен ако ја трефне играчот, топката со таа јачина иде над жив ѕид и после си се спушта у гол и 90% гол даваш. А ако си апла на 16/17 метра од гол, моја филозофија е никад да не шутирам директно у гол. Зиам левак, ако е од лева страна слободниот, и ќе зеам да му ја чепне некој само овој дур се залета и после да му ја закопам у гол од прва. Ако е од десно, зимаш деснак и истото го праиш. Ехеее со Тоти и Рисе какви бомби им праќам џабе му е на голманон :)

dali mozi nekoj da mi daj link ili da mi pusti setting po pp so poslednite transferi :helou:

Има ли некој пач/мод за да се врати хексагонот во играта?

Ми треба за во Мастер-лига, плус навикнат сум да ги оценувам така играчите...
Малку е глупо кога барам играчи во Мастер-лига, а во оцена гледам само 79. И тоа апсолутно никако не ми помага да оценам некој, после треба катаљон бројки да споредувам, мех.

Има ли спас? :)

Мислам нема таков пач за играва. Ако грешам нека ме поправи некој и нека пушти таков наваму.
Иначе јас мука иам со купување играчи, од 9 сезони до сеа само 5 души иам купено.
И како да шутнам со играчот со НАДВОРЕШНИОТ дел од копачката, ногата.
За внатрешен знам, ама за надворешен ме интересира како?

Јас со слободниве пробуев како на видеото погоре, ама тешко иде така, не ми успева.

Ми скурчи играта ја кантосав лепо фино... :)

Еден и единствен, ова го можат само Чак Норис и Вејн Руни. :)
П.с. Ја стигна топката...
pes2010e.jpg

како да си ги направам контролите во пес2010 по мој избор.пошо ми дава џоистик таму не ми ги дава буквите кои сакам за да ги си изберам ?!

како да си ги направам контролите во пес2010 по мој избор.пошо ми дава џоистик таму не ми ги дава буквите кои сакам за да ги си изберам ?!

Иди кај шо ти е снимена играта, избери
Setting > keyboard> И мести си како сакаш
После спукај еден ОК, и фурај.

Што треба да се спушти за да се игра Legends пес9 зш спуштив некои работ и ми пишува an error has occupided..

Никој не знае како да се стави (или да се смени) дрес??? Баш и мене ме интересира бидејќи сакам да им ги сменам дресовите на неколку тимови.

Колку гига зафаќа играта?
И шо конфигурација бара?

Никој не знае како да се стави (или да се смени) дрес??? Баш и мене ме интересира бидејќи сакам да им ги сменам дресовите на неколку тимови.
Со китсервер и GDB фолдер, јас сите ќе ги мењавам (дресови), но наидов на проблем со map.txt и ме мрзи да барам чаре :)

Со китсервер и GDB фолдер, јас сите ќе ги мењавам (дресови), но наидов на проблем со map.txt и ме мрзи да барам чаре :)

Јас иам ставено Китсервер на играва ама тој ГДБ фолдер го неам за дресовите, а сменети ми се.
Не знам кај да го најдам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom