Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аз сам задоволен, според демото што плеснав некоја утакмица супер ми се виде. Добар гејмплеј, добра графика и то. И тато поздрави го.

Taка, при крај сам излезе Ибрахимович а на негово место влезе Гудјонсен. :)
Тоа се мести во game plan, побарај во assisted да не имаш негде стаено сам да ти мења играчи...

Иван ајде бе објасни ми како се инсталира пес 10 демо ја уште ја дл али кога ке заврши да знам како да ја инсталирам???

Иван ајде бе објасни ми како се инсталира пес 10 демо ја уште ја дл али кога ке заврши да знам како да ја инсталирам???

Аман бе, симни ја прво, види што е како е, па после прашај. Ако заглавиш некаде, пиши ќе ти помогнеме. Ти сеуште ја немаш симнато, сакаш да ти објаснуваме..

Тоа се мести во game plan, побарај во assisted да не имаш негде стаено сам да ти мења играчи...
Да, тоа ми било наместено. :)

62452196.jpg

28779651.jpg

42041678.jpg

Да, тоа ми било наместено. :)

62452196.jpg

28779651.jpg

42041678.jpg

Интересна ке да е...:)Јас имам слаб компјутер но од скрин шотовите ми се гледа убава:) Ке ја пробам некој ден кај Столее:smir::smir:

После ПЕС 6 сите пес беа срања у боја поише личеа на фифа. Ама сега како шо гледам на сликиве добра графика и фглеам сите фалите дека има добар гејмплеј. Мн се нервирам шо иам мн слаб пц па немпжам да играм

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom