Prljavo Kazaliste на 04.04.2009 во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Steve Ray
  • Време на започнување Време на започнување

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Локација
Скопје
Слушнав реклама за турнеата за новиот албум на CMC Croatian Music Chanel и више 2 недели и поише најавуваат концерт на 4.4 2009 се искршив од барање по нетов за подетална информација нигде нема..

Ако знае некој за шо се работи нека пише..

Значи темава ја отврам заради информација..

Побарав и jас и на страницата од CMC ги пишеше овие датуми за концертите:

4. 4. SKOPJE

10.4. ZLATAR
11.4. KOPER
12.4. GRADIŠĆE
17.4. HAMBURG
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Далавера некоја е ова, ќе се знаеше од порано, немаше недела дена пред концерт да не се знае дали ќе има или не...
Ако има тогаш топ, али нешто не ми се верува...:toe:

Далавера некоја е ова, ќе се знаеше од порано, немаше недела дена пред концерт да не се знае дали ќе има или не...
Ако има тогаш топ, али нешто не ми се верува...:toe:

Најверојатно е некоја дезинформација зошто да беше вистина до сега ќе се знаеше сигурно:toe::toe:

да не настапуваат негде по дискотекиве у ск тамо кај гранд и милениум пошто коа има тамо настапи слабо инфо за вакви работи освен ако не е некој ТУРБОФОЛКЕР еве и владо јаневски имаше настап у милениум пред 1 - 2 недели и никој незнаеше што е од ск така беше и за рибља чорба и слично...

Зарем некој вистински рокер или металец се пали на ваков бенд?!

А во Гранд предгрупа ќе бидат Дуо Флеш со вокалната исполнителка Саманта :pos:

Значи ќе свират у Гранд или не??:smir:

Абе како гранд какви глупости. Што мислите една од најголемите групи на Балканов да свири во некоја дискотека? Ако свират некаде Прљаво Казалиште тоа би требало на стадион да биде. Ова е дезинформација!

Изгледа е некоја дезинформација:toe:.

АЈ ако дознаете нешто подетално кажете пошто ако идат планирам да одам....

25 години имаш поштедине од вакви смотани изјави... до кога ке се лупаат луѓево у гради јас сум МЕТАЛЕЦ !

А шо на металците забрането им е да слушаат екс-ју групи?????

А стварно би бил добар концерт...само уште да знаевме каде ќе се одржува(ако не е дезинформација...)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom