Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Fall Finale преведено на Македонски е финале на нешто (во овој случај 4-та сезона од Призн Брејк). Овој крај за мене не беше финале на сезона, па очекувам дека некако ке ја завршат оваа сезона, со уште некоја епизода.

Fall-finale преведено на Македонски ти значи финале за оваа календарска година. После одредена пауза, пак ќе почнат да се емитуваат епизоди.
Fall Finale на Македонски преведено значи есенско финале(и баш го погодиле :pos: од пред два дена и официјално почна зимата :))
Спојлер
За епизодава,
Приказнава некако ми забега кон сапуница, сега се појавува мајка им, па можно е во последните епизоди да се излезе дека Генералот им е татко(измислува нешто не ми замерувајте :)), па среќно да си живеат до крајот на животот. Свашта :nesvest:

Сценаристиве изгледа имаат добиено амнезија , сликата на која што психијатрот му кажуваше на Мајкл дека тројца од четворица личности се живи (Кристина, Алдо,Мајкл и Линколн),а во сезона еден спомнуваат дека Алдо го напуштил семејството уште пред да се роди Мајкл :tapp:
Јас со истата доза на адереналин ќе ги гледам и останатите 6 епизоди (здравје напролет),но очигледно време е да му се стави крај на серијава :smir:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Зошто вакаааааааааа??? Зоштооооооооооооооо............................Има некој да ми препорачa психолог али добар?Ама стварно добар,пошто јас сум во фаза на скренување од памет.
Е ова беше ВРВ!!!!!!(По 100ти пат кажано :) )

И аген: Скофилд..................ЦАР :zver: :cuc: :olee:

Дечки шо праиме до другата година за хорс? :((((((((((((((((((((

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

jas samo mislam deka ce mrdnam od mozokov deka ova doza mi bese presilna...ama pa mi treba da me drzi nekoe vrmee
pa zata mora da se pocni da se gleda od pocetok celava serija :tv:

a za epizodava nemam zboroj...podobro ulogite i nemozea da mu gi pogoda, site si odglumija vo vistinsko svetlo kakvi sho si se ...alal da mu e na resiserive za epizodava :pipi:

Aма предвидлива беше малце на крајот..
Сите претпоставуваат дека на крајот, мајкаму му се јави на братот од скофилд ( не запамтив како се вика ).

Драпај си ташакоФ!!!!
Добро море,а бре нека ја заврша еднаш за секогаш серијава,и нека си почна нова серија,ова дојде ко Касандра жими се најмило.....
Сеа демек,мајка му се одделила од компанијата,и сеа овие ја земаат од мајка му сила без да зна...и че си пра уште 1-2 сезони,а можеше ко крена на крајот Линколн,мајка му да му каи СЕ КО ШО Е!!!!!

Сепак мислам дека кога ке почнат со емитувањето во февруари, ке ја завршат серијата еднаш за секогаш. И одкога ке ја завршат, после тоа пак ке останеме без „дрогата„ и ке треба да одиме во центри за рехабилитација. :P

Драпај си ташакоФ!!!!
Добро море,а бре нека ја заврша еднаш за секогаш серијава,и нека си почна нова серија,ова дојде ко Касандра жими се најмило.....
Сеа демек,мајка му се одделила од компанијата,и сеа овие ја земаат од мајка му сила без да зна...и че си пра уште 1-2 сезони,а можеше ко крена на крајот Линколн,мајка му да му каи СЕ КО ШО Е!!!!!

Ама испадна демек, таа не очекуваше дека Линколн че се јави, таа ништо не знаеше за тоа шо му праеше Компанијата, не знаеше за кој ја украде Сцила... Многу работи едноставно ги заборавија со цел да го замрсат сценариото.

Сепак мислам дека кога ке почнат со емитувањето во февруари, ке ја завршат серијата еднаш за секогаш. И одкога ке ја завршат, после тоа пак ке останеме без „дрогата„ и ке треба да одиме во центри за рехабилитација. :P

Вака ако продолжат, ќе се излечам целосно. LOST, каде си?!:pipi:

Оваа мајката на браката изгледа работи против Компанијата и таа сака да ја уништи исто колку и браката, но и таа не знае што всушност е Сцила. Џабе цела 15-та епизода беше за тоа што всушност е Сцила, кога во 16-тата не спомнаа ништо во врска со тоа.

Оваа мајката на браката изгледа работи против Компанијата и таа сака да ја уништи исто колку и браката, но и таа не знае што всушност е Сцила. Џабе цела 15-та епизода беше за тоа што всушност е Сцила, кога во 16-тата не спомнаа ништо во врска со тоа.

Дознавме дека мајка му е виновникот за искористувањето на сончевата енергија, претпоставувам дека на неа за 1 пат се изведи операција. Е сеа очигледно е против нив, поради тоа што Генералот мн. лоши средства искористува за да ја постигни целта бла бла. :pipi:

Дознавме дека мајка му е виновникот за искористувањето на сончевата енергија, претпоставувам дека на неа за 1 пат се изведи операција. Е сеа очигледно е против нив, поради тоа што Генералот мн. лоши средства искористува за да ја постигни целта бла бла. :pipi:
Целта ги оправдува средставата.

Мене таму ми удри паметот уште кога Генералот спомна дека еднаш порано е извршена ваква операција.

Тоа беше само претпоставка на Мајкл, не се откри приказната до крај.
А бе те гледам се брзаш ти за негде.Ако не ти се гледа не глеј,шо бараш на секое преку леб погача.Вака било онака било...тууууууууу.Ако беше за така немаше серија да биде ќе беше филм од сатипол-два .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom