- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
Му дадов веке линкови.
Му дадов веке линкови.
Епа докторке не мора да ги читаш спојлерите. Ние ке пишуваме, а ти не читај. Инаку и мене ми се допага тоа што пак има напнатост во серијата, но порано кога не знаев што ке се случи, ке си ја пуштев следната епизода за да не чекам, а сега не бива така. Камо да имам некоја врска во Фокс кој ке ми ги даде епизодите.Искрена да бидам, од моментов натаму нејќам да знам никакви спојлери за тоа што ќе се деси. Премногу ја сакам серијава за да читам спојлери. Обожавам што пак стана она старата интензивна напрегнатост
Чекај, чекај. Постот се однесуваше на Еци, а сега ми реплицира Ајрон Трупер? Дали Еци и Трупер е иста личност?Море нео кој дел од мојот коментар не го разбра ?! НЕ САКАМ ДА ЗНАМ ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧИ (а верувам дека не сакаат ни мнозинството од останатите на темава). би те замолил да не кажуваш. делете си спојлери по пп или шознам... те молам ! не ме терај темава да ја отварам само кога сакам да видам кога излегува следна епизода..
мразам кога мора да се самоцитирамАко се случи стварно тоа иди во ПМ !
Добро, така е. Ама кога завршува баш каде треба да се случи нешто интересно, ако не читаш спојлери, ке треба да полудиш за една или две недели.abe luge so se zamarate so spojleri ednostavno cekaj si go vtornik spustija serijata imas prevod do 21 casot na www.divx-titlovi.com i uzivaj. (spojler zamaranje)
Нема проблем.Добро, така е. Ама кога завршува баш каде треба да се случи нешто интересно, ако не читаш спојлери, ке треба да полудиш за една или две недели.
Ти ако сакаш полуди, ама не е финтата во тоа. Добро напомена и Ајрон Трупер и еци. Ако ти е толкав кејф да си пишиш спојлери, напиши едно огромно СПОЈЛЕР пред твојот пост.Добро, така е. Ама кога завршува баш каде треба да се случи нешто интересно, ако не читаш спојлери, ке треба да полудиш за една или две недели.
Или.. бан од темата, Јове ќе заврши работаТи ако сакаш полуди, ама не е финтата во тоа. Добро напомена и Ајрон Трупер и еци. Ако ти е толкав кејф да си пишиш спојлери, напиши едно огромно СПОЈЛЕР пред твојот пост.
Зошто со твоето лечење на лудило, на друг да му се расипи шмекот и неизвесноста, нели?:smir:
Добро, добро. Веке не пишам спојлери и им се извинувам на сите Призн Брејк зависници.Ти ако сакаш полуди, ама не е финтата во тоа. Добро напомена и Ајрон Трупер и еци. Ако ти е толкав кејф да си пишиш спојлери, напиши едно огромно СПОЈЛЕР пред твојот пост.
Зошто со твоето лечење на лудило, на друг да му се расипи шмекот и неизвесноста, нели?:smir:
Thanks too еци, irontooper & џимеј повторно ќе влегувам во темава без стравДобро, добро. Веке не пишам спојлери и им се извинувам на сите Призн Брејк зависници.