Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaj да ја глеам ?
После Сара во серијава не верувам во смрт додека не видам истрел и крв на сите страни,Махоуница е жива и гарант ке ја користат понатака за да го уценуваат да ги издаде![]()
Koi se tie Dzordzi, Blander, Grifin, zosto prvpat slusam za takvi likovi od serijata.Како што читав на интернет кои ќе се појават во 5та епизода и Пам не е мртва.
Крес Вилијамс - Вјат, Џејмс Хиројуки - Роланд тако звани ж`ути
Кејли Тхрон - Пам Махоун, Шенон Лусио - Тришане, Леон Русом - Пад Мен, Тара Карсиан - Џорџи, Даемон Кларк - Бландер, Шон Дуке - Грифин Орен, и остала мафија.
Како што читав на интернет кои ќе се појават во 5та епизода и Пам не е мртва.
Крес Вилијамс - Вјат, Џејмс Хиројуки - Роланд тако звани ж`ути
Кејли Тхрон - Пам Махоун, Шенон Лусио - Тришане, Леон Русом - Пад Мен, Тара Карсиан - Џорџи, Даемон Кларк - Бландер, Шон Дуке - Грифин Орен, и остала мафија.
Abe ke cekame i ke vidime, ne bidete nestrplivi.Претпоставувам дека тебе ти е земена информацијата од IMDB.COM
А еве шо вели TV.COM:
Jodi Lyn O'Keefe (Gretchen Morgan), Amaury Nolasco (Fernando Sucre), William Fichtner (Alex Mahone), Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi), Dominic Purcell (Lincoln Burrows), Wade Williams (Brad Bellick), Michael Rapaport (Donald Self), Robert Knepper (Theodore "T-Bag" Bagwell), Wentworth Miller (Michael Scofield)
Претпоставувам дека тебе ти е земена информацијата од IMDB.COM
А еве шо вели TV.COM:
Jodi Lyn O'Keefe (Gretchen Morgan), Amaury Nolasco (Fernando Sucre), William Fichtner (Alex Mahone), Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi), Dominic Purcell (Lincoln Burrows), Wade Williams (Brad Bellick), Michael Rapaport (Donald Self), Robert Knepper (Theodore "T-Bag" Bagwell), Wentworth Miller (Michael Scofield)
Kakvi stari naviki? Pak ke pocne da se drogira? Znam deka T-Bag ke se vraboti, a Majki (tvojata simpatija) ke najde uste edna disketa od Scylla.Shut Down е насловот на новата епизода. Ќе биде екстра интересна според промо трилерите. Како што прочитав, Сара ќе им се врати на некои од старите навики, а ТиБег ќе се сретне со старите пријателчиња!![]()
Kakvi stari naviki? Pak ke pocne da se drogira? Znam deka T-Bag ke se vraboti, a Majki (tvojata simpatija) ke najde uste edna disketa od Scylla.
Kakvi stari naviki? Pak ke pocne da se drogira? Znam deka T-Bag ke se vraboti, a Majki (tvojata simpatija) ke najde uste edna disketa od Scylla.