Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
После Сара во серијава не верувам во смрт додека не видам истрел и крв на сите страни,Махоуница е жива и гарант ке ја користат понатака за да го уценуваат да ги издаде :P

Топ филмм.. Конечнооо ситее сезониии ги собравввв... :pipi:

После Сара во серијава не верувам во смрт додека не видам истрел и крв на сите страни,Махоуница е жива и гарант ке ја користат понатака за да го уценуваат да ги издаде :P

Како што читав на интернет кои ќе се појават во 5та епизода и Пам не е мртва.
Крес Вилијамс - Вјат, Џејмс Хиројуки - Роланд тако звани ж`ути :)
Кејли Тхрон - Пам Махоун, Шенон Лусио - Тришане, Леон Русом - Пад Мен, Тара Карсиан - Џорџи, Даемон Кларк - Бландер, Шон Дуке - Грифин Орен, и остала мафија.

Кејли Тхрон - Пам Махоун, Шенон Лусио - Тришане, Леон Русом - Пад Мен, Тара Карсиан - Џорџи, Даемон Кларк - Бландер, Шон Дуке - Грифин Орен, и остала мафија.
Koi se tie Dzordzi, Blander, Grifin, zosto prvpat slusam za takvi likovi od serijata.

Претпоставувам дека тебе ти е земена информацијата од IMDB.COM

А еве шо вели TV.COM:

Jodi Lyn O'Keefe (Gretchen Morgan), Amaury Nolasco (Fernando Sucre), William Fichtner (Alex Mahone), Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi), Dominic Purcell (Lincoln Burrows), Wade Williams (Brad Bellick), Michael Rapaport (Donald Self), Robert Knepper (Theodore "T-Bag" Bagwell), Wentworth Miller (Michael Scofield)

А еве шо вели TV.COM:

Jodi Lyn O'Keefe (Gretchen Morgan), Amaury Nolasco (Fernando Sucre), William Fichtner (Alex Mahone), Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi), Dominic Purcell (Lincoln Burrows), Wade Williams (Brad Bellick), Michael Rapaport (Donald Self), Robert Knepper (Theodore "T-Bag" Bagwell), Wentworth Miller (Michael Scofield)
Abe ke cekame i ke vidime, ne bidete nestrplivi.

Shut Down е насловот на новата епизода. Ќе биде екстра интересна според промо трилерите. Како што прочитав, Сара ќе им се врати на некои од старите навики, а ТиБег ќе се сретне со старите пријателчиња!:vozbud:

А еве шо вели TV.COM:

Не ја зедов од IMDB, од еден германски форум за ПБ...

@еци
според спојлерите што ги имам читено, Т-Бег со лажен идентитет ќе најде работа(само каква, незнам...).

Shut Down е насловот на новата епизода. Ќе биде екстра интересна според промо трилерите. Како што прочитав, Сара ќе им се врати на некои од старите навики, а ТиБег ќе се сретне со старите пријателчиња!:vozbud:
Kakvi stari naviki? Pak ke pocne da se drogira? Znam deka T-Bag ke se vraboti, a Majki (tvojata simpatija) ke najde uste edna disketa od Scylla.

Kakvi stari naviki? Pak ke pocne da se drogira? Znam deka T-Bag ke se vraboti, a Majki (tvojata simpatija) ke najde uste edna disketa od Scylla.

Хаха, сите запнавте по Сара. Па незнам, сите знаеме каква лоша навика имаше Сара. А сега ми е некако емотивно разнежнета, па можно е да потклекне.

Иако неможам нешто да сфатам. Зошто толку многу ја малтретирала Гречен на Сара, дури во крајност, па дури и со камшици, грозните сцени на кои Сара се сеќаваше некако ми се ПРЕексцентрични. Мислам дека претерале од оваа страна сценаристите.

Батче, мене ми се чини или стварно си љубоморен на Мајкл? :pipi:
Секогаш го спомнуваш дека и е симпатија на еци^^^. :pipi:
Не ме сфаќај погрешно. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom