Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
абе луѓе... шо сте запнале на ова тема... толку многу е добра серијава?? некои ми рекле ок е, али :raz::raz:

Епа почни да ја гледаш и ќе видиш колку е добра. Ќе гледаш по 10 епизоди на ден.
Мене темава ми беше мотив за да ја загледам, ги прочитав сите можни страници тука и сфатив дека кога ниту еден не кажа дека не му се допаднала мора да е нешто фантастично и навистина е. :)

Ко некој ретардиран станав рано сабајлето да ставам торент да се спушта, сега гледам уште малце од втората епизода треба да се спушти, вечер ќе кажам импресии.

Mene vo skolo mi raskazuvase *A*1*T*E*A*M za serijava i koga izlegoa linkovite 99 MB epizoda si kazav ajde da vidam sto serija e ova. Ja simnav prvata sezona i me fati Prison Break Manija. Gledaj ja druze i ke vidis kakva serija e Prison Break.

И јас исто, уште рано сабајле станав да ги пуштам торентите, еве првата епизода ја изгледав, стварно сум импресиониран, не очекував такви работи дека ќе се случат, не ви откривам ништо, само 10минути пред крајот на првата епизода ќе се случи нешто, момент кога ќе ви се наежи кожата, и секако ќе ви се насолзат очите.

И јас исто, уште рано сабајле станав да ги пуштам торентите, еве првата епизода ја изгледав, стварно сум импресиониран, не очекував такви работи дека ќе се случат, не ви откривам ништо, само 10минути пред крајот на првата епизода ќе се случи нешто, момент кога ќе ви се наежи кожата, и секако ќе ви се насолзат очите.
Ajde da pogodam sto ke se sluci. Grecen ke umre. R.I.P. Grecen, a Majkl ke ja najde Sara i ke se baknat. Znaci ke ima romanticni momenti vo serijata. Ova ke i padne tesko na Eci zosto taa e in love so Majkl. A be Eci najdi si nekoj drug. Eve jas ja simnav prvata epizoda sega ke ja stavam vtorata da se simnuva, ama vecer ke gi gledam dvete. Koga e premierata na tretata be?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom