Немаат памет овие. Па и не се малце 1000+ членови има групата. По нивнава логика секој што учествувал во војната 2001 може да убива, ограбува, претепува кого сака бидејќи нели ја бранел државата. -.-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е добра група. Тие другите не чинеа - беа агресивни групи и промовираа насилство. Оваа е група за поддршка, љубов и разбирање. Затоа.
Mislam deka makedonija e edna pravna drzava i ke otsece pravilno zaradi eden narkoman poveke ili pomalku ne smee eden zdrav covek da zaglavi. Vo Germanija voopsto ne im obrakaat vnimanie na takvi i se srekni koga eden e pomalku...So pocit kon obvinetiot i osteteniot se razbira...............
Овде нема воопшто навреда.Само Мартин е наречен наркоман, ништо повеќе.И се повикува на убивање на истите, а не пружење помош.Ситница е тоа, не знам што се замараме ние овде.
Можда и Игор Спасов влезе во амнестијата...Немаат памет овие. Па и не се малце 1000+ членови има групата. По нивнава логика секој што учествувал во војната 2001 може да убива, ограбува, претепува кого сака бидејќи нели ја бранел државата. -.-
Не се вратил во куќата неколку денови, тоа автоматски го прави наркоман.Не знаеше?Здрав човек не убива затоа што не може да се контролира. Ниту па Македонија е правна држава. А и од кај знаат наркоман дека бил?
Не сум многу завлезен во случајов , али ова што го видов сега се со групава се згорзив па згора и има луѓе кои го подржуваат шо убил невино дете како не им е срам.
Моментално дејствуваат на друг начин (Princess of evil знае подобро). Утре ќе се формира влада, па ќе видиме каква одлука ќе се донеси во врска со случајот. Ако има потреба, повторно ќе се излезе на улица.Има уште протести?