Primera Division

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар фудбалски тим во Шпанија?

• Вкупно гласачи
    293
Статус
Затворена за нови мислења.
EEEEEHHH! Kamo i jas da ja imav ERA. PU!!! Lele ako prenesuva tetovskava od ERA kako prosla god. od pocetok, ke bide super...ako ne ce go jadem :(

ајдееееееееееееееее Првиот гол во Primera Division.
Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 0-1 во Првата минута од натпреварот. :)

А бе коментаторов има врска што кажува или не? „Шустер ќе му дадел шанса на АБИАТИ на голот во продолжение на сезоната“?!?!?!

Важно Реал тепа, што со тренеров нов, беше под знак прашалник ама добро е

a kaj gleas???? na era ima brazilsko prvenstvo, sigurni ste deka ke davaat i spansko

Lele koj kiksevi gi pravese komentatorov na Sitel katastrofa! Abiati bil rezerven golman na Real :pos: :pos: :pos: :pos: Od tolku mnogu kiksevi sto lupase drugi ne mi teknuvaat! no najvazno od se e sto Real pobedi!

AAEEEE AEEEE AEEEE HALA MADRID!

Нешто за Рамос му згреши името... Првите 15 мин не го викаше Серхио Рамос.. подруго го викаше

Lele koj kiksevi gi pravese komentatorov na Sitel katastrofa! Abiati bil rezerven golman na Real :pos: :pos: :pos: :pos: Od tolku mnogu kiksevi sto lupase drugi ne mi teknuvaat!

1 година не даваа шпанско на сител и коментаторот се испомеша:vozbud::poglava: :vozbud:

Реал Мадрид губеше од првата минута со 1-0, ама на крај победи со 2-1, а Севиља губеше од втората минута со 1-0, ама на крај победи со 4-1, први интересни натпревари од новата сезона на Primera Division. :)

Нешто за Рамос му згреши името... Првите 15 мин не го викаше Серхио Рамос.. подруго го викаше

Aaaa da! Go vikase Ramos Hernandez! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Posle vika Simao dosol od Porto :pos: :pos: Posle nekolku pati Robinho izlaga sam ovoj zapnal Diarra pa Diarra! :) Guti ka ja pogodi preckata, vika od ovde treba nekoj levak...a Guti e tipicen igrac so desnata noga :pos: :pos: da recam narodski desnjak :pos:

AUUUUUU!!! koi bea tie FANTASTIC FOUR be? tie sto ke davale po 3-4 gola na natprevar? jas mislam deka vikaa za ovie sto nemozeja da im dadat gol na Racing :pos: :pos: Ajde barSHITlona doma.

da ne znaj nekoj so mu e na ovaj puerta od sevilla?? duri na realmadrid.com pisi deka bil vo kriticna sostojba i mu posakuvale pobrzo da ozdravi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom