Primera Division

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар фудбалски тим во Шпанија?

• Вкупно гласачи
    293
Статус
Затворена за нови мислења.
да али проблемот во сител, барем порано дека даваа само еден натпреват (во недела), ретко во сабота...се надевам дека ке даваат ко ера, по 4натпревари во коло...и ако коментира пак оној...

Кога даваа пред две години, имаше еден натпревар во сабота, од 22:00 или 20:00, зависи кој е поинтересен и во недела во 21:00.
И јас се надевам дека ќе даваат четири по коло ама не верувам. Сепак ќе видиме.

Сител.пффф ке даваат два натпревари на коло.Ништо.Ера секое коло Реал и Барса ги даваше.јбг.

Оваа година да им ја дадеме лигата на овие шо имаат по некоја титула зш ние 30 титули аман досадни се.
Главна цел ЛШ.

Кога даваа пред две години, имаше еден натпревар во сабота, од 22:00 или 20:00, зависи кој е поинтересен и во недела во 21:00.
И јас се надевам дека ќе даваат четири по коло ама не верувам. Сепак ќе видиме.

Sitel e sranje! Podobro da ne prenesuva zosto samo se nerviram so niv...isto kako pred 2 god. Dava edna vo Sabota...vo 22:00 h, i edna vo nedela vo 21:00. I sto deka! Eve na pr. vo Sabota nema da davaat Real-Atletico...ke davaat Sevilla vo 22:00 h. Ima edna dobra DigitALB-Premium. Ima 5 programi Premium, i gi davaat site prvenstva (anglisko, spansko, italijansko, germansko, francusko i dr.). Lani gi prenesuvase (prosla sezona),
Sabota: vo 20 i 22 h.
Nedela: vo 17, 19 i 21 h. Mnogu e dobra ali od taa programa, deka nemozat site 5 da gi uklucat od Premium, edna tetovska programa prenesuvase od niv, i gi davase site! Mnogu bese dobro 1 natprevar na Real ne propustiv...ali sezonava izgleda nema da prenesuva taa tetovskata, neznam sto ce pravam.

ДигитАЛБ - Премиум се повеќе канали, албански, само за спорт, ама мислам само фудбал даваат. Одат преку сателит и, не сум сигурен, ама мислам за преземањето преку сателит се плаќа некако. Кога никој не пренесуваше на територија на цела Македонија шпанско, на кабловска само нејзе ја уклучуваја за шпанско првенство

и мајката ме изненадија...Расинг-барса во недела во 19:00 на сител!
а во сабота во 20:00 Реал-атлетико

Браво СИтел.

А за ДигитАлб шо да ви кажувам рај за фудбал.И во дебар кабелскиот оператор пренесува само една програма и сите натпревари скоро а да ги имаш сите премиум лудило.

Сител закон, напред Ѕинго :pos::pos:

Фала богу ќе ги гледам Барса, конечно...:)

Ama samo 2 natprevari na kolo ke davaat.
Aj moze i Era ke prenesuva kako so kazuvaat na drugata tema

и мајката ме изненадија...Расинг-барса во недела во 19:00 на сител!
а во сабота во 20:00 Реал-атлетико

bratce kaj vide deka Real ke ja davaat? jas vidov na stranata na sitel, programa za vo sabota pisuvase: 21:55-spansko prvenstvo prenos

pa sega neznam! aj kazi kaj vide!

продолжуваат во ист стил да ги даваат само барса и реал на тв...

само, мислам дека коментатор ке биде Филе(топки) и староит(тој од НБА)
Филе е за барса :pos:

UUUUUU FILEEEE! :pos: :pos: shala nema veza koj ke vodi, samo da ima! Fala bogu nejcev za nisto da ja propustam utakmicava, ke trebase kaj komsijata da idem da gleam na satelitska :D

како бе нема везе кој води...да го стаат тој од канал5 вчера што коментираше, па да губи барса и да го запалам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom