Чекај, дан биде како прошла сезонаОдма со победа ќе почнеме добро е тоа.
Добро да збориме реално лани Спортинг ги згазивме 2 утакмици по 3-4 гола разлика и сега дома играме уигран тим како нема да победиме и вие сигурно ќе победите Депортиво редовно го тепате дома и тој редовно ве тепа дома.:tv:Чекај, дан биде како прошла сезона
pa kamo da bide kako proslata sezona ...Чекај, дан биде како прошла сезона
Парите се заработани од клубот, не ги дал ни Глејзер ни Роман. Значи приходи на клубот, шо ако е економска криза, шо да праи клубот со тие пари? Да помага на сиромашни? (БЕЗ НАВРЕДА) :pos2:Некој мора да си го постави прашањето дали парите кои Перез ги вложува во време на економска и финансиска криза
По заминувањето на Роналдо, неможеш веќе по цел ден да дркаш па се префрли на целодневно барање на критики за Реал. Каде ќе стигнеш јадеш бурек за Реал, ама ок те сфаќам.Реал добива критики и од Ватикан
Огромните суми на пари кои Реал Мадрид ги потроши веќе на почетокот од летниот преоден рок не ги оставија рамнодушни ниту ватиканските кругови, кои остро ја критизираа политиката на Перез.
Ватиканскиот дневник „Осерваторе Романо“, официјалниот весник на Ватикан, со уредникот-колумнист Гаетано Валини жестоко го искритикува „Кралскиот клуб“.
Конкретно, мета на критиката на уредникот стана претседателот на Реал Флорентино Перез, кој, и покрај глобалната економска криза, ова лето беше најактивнот на фудбалскиот трансфер пазар потрошувајќи околу 215 милиони евра.
„Некој мора да си го постави прашањето дали парите кои Перез ги вложува во време на економска и финансиска криза се економски оправдани и може да се објаснат.“ - напиша Валини и без сомнеж констатира:
„Ризикот на таквото трошење пари на трансфер пазарот има опасност од банкрот, бидејќи Реал наскоро би можел да падне во големи долгови. Логично е да се прашаме дали таквото однесување на раководството на Реал го носи тимот во криминални кругови каде ќе може да ги „пере“ своите валкани пари.“
p.s. овие од реал ќе речат дека јас и во ватикан ги наговорив да пишуваат вака:pos2:
Чим сум патетичен што постојано ме цитирате, не враќајте и може и јас нема повеќе да пишувам. Ама вас ви сум бестселер, не може, а да не ме прочитатеИ една молба до администаторите и модераторите, да му се тргне на патетиков банот од тема Реал, зошто нема уште долго да издржи вака.
Точно, најинтересно е што сеуште мислите дека јас сум многу нервозен, и ме можам да спијам зошто роналдо дошол кај вас. Вие тоа си го имате втемелено во главите и готово. Ама нема врска, важно е вие што мислите така и си правите филмчиња дека сте ме испровоцирале. Ако беше така ќе се застрамев што вие ме "застрамивте"и ќе исчезнев од форумот ама јас сум сеуште тука да се ладам со вас:helou:лол
Замараше на Реал М фан клуб, сеа тука замараш. Деца помали од тебе 5 години успеаа да те испровоцираат и да добиеш бан, и пак ти си го ладиш со нас.
Али битно е ти што мислиш во главата, батали ги другите...
OK. Слободен си, пишувај, ти дозволувам.Ова не е фан клуб рауљ задрид така да не може и овде да ми кажувате што треба да пишувам!