Primera División - Liga BBVA 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Rigil
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    180
  • Гласањето е завршено на .
Бог да чува човече, минута молк на нивна легенда они пцујат по Роналдо.

По мизерно нешто амин. Н од навивачи немаат овие на Барселона, јас незнам толку голем клуб со толкав голем стадион а сите се појдени за да сликаат. Со оглед на големината на клубот ги имаат најслабите навивачи во универзумот!

Зато Роки климаше со глата, катастрофа е ова навистина ама добро секој клуб си има специјалки на трибини не ме чуди.
Иначе секоја чест за кореографијата преубав е Ноу Камп само ете мораше некој дебил исклучок да ја извалка цела работа.
Иначе химните на Реал, Барса Атлетико како во некоја црква да е чоек а не на фудбалски натпревар. :D

Иако претходно му беше соопштено дека нема да му го продолжат договорот на Торес, некои шпански медиуми вечерва објавија дека Симеоне се предомислил и решил да му понуди нов договор и да го задржи и наредната сезона.

Торес и Симеоне се договорија за шо понатаму, иако нејќеше Торес да изјави јавно дали е на излезна врата сите медиуми потврдија дека Симеоне не рачуна на него за наредна сезона, арно ама имаше изјави дека ако му ја прифатат на Атлети жалбата за банот за трансфери и ако дотичниот пружи добри партии во иднина ќе остани на Калдерон.
Ете се деси, Атлетико можи да пазари играчи а овај игра се подобро и подобро, според мене не треба ни да помислат да го испуштат Торес, ова не го зборам дека ми е миленик туку дека Торес во Атлетико живна и то салам живна, игра од срце за клубот и сигурно ќе биди корисен во тимот макар и од клупа да влегва.

И на Торес и на Атлетико ова најмногу им одговара. Им врши работа кога треба оваа сезона. А и тој во моментов не би можел да најде подобар клуб од Атлетико. Едно што веќе одамна не е тој што беше, друго што е дете на клубот, па е обожаван од фановите.

Торес бил корисен и треба да остане.

:ROFLMAO:

Го гледам сега пеналот против Реал од вчера и пак не ми е јасно како судиите му дозволуваат на Навас вака да брани. Значи речиси секој пенал што ке го одбрани треба да се шутира пак бидејќи претерано истрчува од линијата.

Еве го оној од пред некој ден со Севиља

Незнам дали е пролазна, ама моменталнава форма на Торес е страшна.:drk:

Незнам дали е пролазна, ама моменталнава форма на Торес е страшна.:drk:

Чоекот пред да асистираше за третиот гол несакајќи си ја потурна топката напред со левата нога и за малце ќе му избегаше топката:icon_lol:...ако не ја стигнеше топката веројатно пак ќе имаше сеир бидејќи ептен почетнички потег беше од негова страна:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom