Primera División - Liga BBVA 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Rigil
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    180
  • Гласањето е завршено на .
Каде бе стариот Хуанфран пред Карвахал. Детето реално гризе у одбрана, плус со Рамос многу подобро ќе се снаоѓаат, а од другата страна Пиќе - Алба. Во средината скоро па сигурно е дека ќе играат Бускетс, Иниеста и Тиаго.. освен Иниеста да оди на крило па тука друг да упадне (Фабрегас). Напред е дилемата, ја па ќе пишам, според мене Мората и Нолито мора да играат, ама знам дека Нолито нема да добива шанса. Е сега другите играчи ќе ротираат во зависност од противникот дали Силва или Педро, Адуриз секако ќе влага ако немаат поволен резултат, Фабрегас да задржува топка итн, итн..
Е сега така сакам ја ама мислам дека вака ќе играат:

Фабрегас - Бускетс - Тиаго
Силва - Мората - Иниеста

Ајде кога почнавте менаџер да играте :D

Де Геа
Хуанфран - - Рамос - - Пике - - Алба
Саул - - Бускетс - - Иниеста
Силва
Коста - - Мората​

Eве како според шпанската публика би требало да изгледа стартниот состав.

De Gea, Carvajal, Piqué, Ramos, Alba; Busquets, Koke, Thiago; Iniesta, Morata y Silva

Горе-долу и јас се согласувам дека ова е најдобриот избор моментално.
Иначе преку 60.000 читатели го дале своето мислење.

Ме изненади ова за Тијаго. Имаше и тој проблеми со повреди, а и како што знам не добива многу шанса како првотимец во Шпанија до сега. Ме чуди што публиката го гласала.

А за жал Диего Коста веројатно ќе биде првотимец, иако очигледно ни Шпанците не го сакаат многу. :)

Која е логиката да се оди само со еден напаѓач жити се па уште и со факинг Мората.:tapp:

При играчиште ко Данило, на кого би му требал Карвахал? :D
Безвезе го серете во последно време, реално доста добри игри покажува откако е Зидан тренер. На почетокот изгледаше како некој рандом циган соберен од улица.

Безвезе го серете во последно време, реално доста добри игри покажува откако е Зидан тренер. На почетокот изгледаше како некој рандом циган соберен од улица.
Се надевам дека се заебаваш. :)

Толку од Гери у Валенсија :D

Последно уредено:
И мене не ми е лош Данило во последно, со Севиља беше добар.
Дефанзивно треба да се подобри иначе во напад е таман.

конечно му дадоа отказ :pijani:
барем им текна дека Валенсија има тежок распоред до крај на сезона и можат да испаднат со дебилот на клупа.

нека заврши сезоната па нека мислат за нов тренер, само никако Пако Хемез... млад тим со ран енд ган неможе да заврши на добро и да прават некакви камбекови, а немаат ни лидер.
ја најмногу го посаквував Грасија ама јбг потпиша нов договор, идиотите во клубот неможат да се сетат на него :D само Мендес да не го донесе оној Фонсека од Брага, зошто навивачиве од старт ќе му свират

:D:D
CezzC2PWwAA7DX7.jpg

А братму Фил?..уште остана или и него му ги удрија клоците?..реално и тој си носи одговорност поради катастрофалните резултати..па тој од кога дојде, Валенсија гла не кренаа...фајтерска екипа се Валенсија и се надевам дека ќе се кренат и догодина повторно ќе му се вратат на победите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom