Primera División - Liga BBVA 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Rigil
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    180
  • Гласањето е завршено на .
@Stefan-kobe направи ми го денот ти се молам за Бенитез :masa:
Ништо сега тапа е да урлам, не можев вчера деревме раЏа со Џонтра копилето. Али мајче му ебавме на Бенитез оговарајќи го, му ебам тоа руменилото.

@ob1 Што ти зборевме со Форца на фудбал пред 2-3 недели бе? грмехехехехехех
Чекај ова сеуште не е најдоброто од Бенитез, има он уште асови во ракавот за да му ебе стомајки на Реал. :kafence:
12285756_10153787121045820_1509685753_n.jpg

Ништо сега тапа е да урлам, не можев вчера деревме раЏа со Џонтра копилето. Али мајче му ебавме на Бенитез оговарајќи го, му ебам тоа руменилото.

@ob1 Што ти зборевме со Форца на фудбал пред 2-3 недели бе? грмехехехехехех
Чекај ова сеуште не е најдоброто од Бенитез, има он уште асови во ракавот за да му ебе стомајки на Реал. :kafence:
12285756_10153787121045820_1509685753_n.jpg
Не замарај бе куче!! :D
И ја кретен ебате го бранам Бенитез. :facepalm:

Не замарај бе куче!! :D
И ја кретен ебате го бранам Бенитез. :facepalm:
Форумов сам знае веќе да ме извести кога се збори за Рафа. Мене ми стигна нотификација, како да си ме цитирал :D

ца.jpg

Ама Лас Палмас која екипа се значи...имаат 10 бода од кои 6 се против Севиља и Сосиедад, имаат нерешени против Виљареал и Валенсија...Само тие последните два бода не ми текнуваат против кои екипи се, ебате лудата екипа.

12289754_10207090398432786_2201351033038229888_n.jpg

Не ми е за парите, туку само да ве поздравим :D

Не ме чуди што Барса го шитна овој Денис Суарез , дно дна од играч. Нема веќе ни секунда за игра , слободен удар за Вилареал од 25 метри , овој дава центаршут. :facepalm:

Barcelona keeper Claudio Bravo had more passes (54) yesterday than Ronaldo (44), Bale (41), Benzema (26)

Barcelona have now scored in 20 consecutive clasicos, all-time record (both teams) Previous: 19, Barcelona 1981-87

Една слика милион зборови
CUYPlFTWEAEleTU.jpg

Ц ц ц.. Гризман све да ти ебам бе! И на тој судијата, чист пенал не досуди. Ги чекам 2+ гол неможат да дадат, а од 6та мин водат. Кога не сака не сака маме му ебам.

Па Бускец нашол да му збори бе да не дајва.
Офф мајкоооо! :D:facepalm:

Ајде биди малку објективен кога си го видел Бускетс последен пат да одглуми фаул
пред 3 , 4 или пет години ?

Моментално поголем глумец од Роналдо нема во фудбалскиот свет.
Скоро секоја утакмица излегува по некое видео каде што пробува да изнуди пенал. А да не збориме за удирање на играчи без топка

Ајде биди малку објективен кога си го видел Бускетс последен пат да одглуми фаул
Да не ти наоѓам клипови, да не го тераме натаму муабетот.
Само ќе ти кажам дека не е битно кога последен пат го напраил, туку дека го направил. Општо познато е дека Бускец не е играч кој е пример за фер плеј и такви глупости, така да он нема никакво право тоа да му го кажува на Роналдо.
Ваков коментар да дојде од Иниеста, ќе разберам. Ама од Бускец, Дани Алвес или такви некои ликови, не. Исто ко Пепе да му отиде на Маскерано и да му каже "Многу остро влагаш на стартови", нема смисла.

Моментално поголем глумец од Роналдо нема во фудбалскиот свет.
Скоро секоја утакмица излегува по некое видео каде што пробува да изнуди пенал. А да не збориме за удирање на играчи без топка
Еј еј не се губи пријателе, поголем глумец и копитар од Бускетс тешко дека ќе се роди на овој свет. Добар играч е, не го спорам тоа, ама тежок глумец е, му ебам тоа залижаното фризурче. И Роналдо нешо се треска од земја у задње време, дно дна станал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom