Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1 Мајорка
3 Реал
4 Барса
8 Валенсија
11 Севиља
10 Виљареал
И Севиља е 11, а мислам дека и на Барса треба да ми е точно.
Значи вака:Сите се од Примера, само една од Сегунда. Ајде кога ќе ги погоди некој сите ќе кажам.![]()
Значи вака:
1 - Реал Мадрид
2 - Осасуна
3 - Кордоба
4 - Барселона
5 - Селта Виго
6 - Нека е Атлеитко ајде, ме мрзи да го мислам овој
7 - Билбао
8 - Леванте
9 - Сосиедад
10 - Валенсија
11 - Севиља
За 5 мислев оти е Сарагоса, ама Селта го има тоа ГГ на денешното лого, па ќе одам со СелтаТоа ми отвори место за тим од Сегунда.. Осасуна на логото има C A O па ваљда они се
![]()
Дај кажи кои се, да знам што да менувам6 точни имаш само.![]()
Билбао е тројка според менеДај кажи кои се, да знам што да менувамРеал, Барса, Валенсија, Севиља..кои други 2?
Oуу 7 е Бетис,сега им го гледам логото.Значи ваљда и Селта ми е во точните и Кордоба најверојатно, а Билбао би го ставил на место на Атлетико, кај 6ката..
Па можно е и така.. А 8 ако не е Леванте мора да е Еспањол или Виљареал..Билбао е тројка според мене
1. Реал МадридАјде еден мал квиз. Вака изгледале логоата кога клубовите биле создадени. Кој ќе погоди кои екипи се наоѓаат на сликата. Мал хинт, има една екипа од Сегунда.
![]()
1. Реал Мадрид
2. Атлетик Билбао
3. Кордоба
4. Барселона
5.Селта
6. Атлетико Мадрид
7. Бетис
8. Леванте
9. Реал Сосиедад
10. Валенсија
11. Севиља
Еве ги скинав
Само Атлетко и Билбао може да се сменат. Исти курац се.
А кои се грешките.. Леванте, Сосиедад, Кордоба, Селта.. Сите 4 и имаат и немаат смисла. Мада Сосиедад мора да е точно, оти нема која друга екипа да е на неговото место. А Кордоба ептен слични ми се човечињата, а имаат и круничка +..Ротирај ги Атлетико и Атлетик и имаш уште две грешка.![]()