Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлично Ел Класико, честитки каталонци. По едно полувреме на двете екипи, доста шанси, имаше и добри потези само фалеше уште некој гол плус али ајде наредно повеќе. :)

Многу глума бе ...

А све друго красно, потези, дриблизни, пасови, голови ...

Koja црна срамота?
Види која плата ја зема дечкото,и види што игра во Реал последната сезона.
Значи ти у ствари го оправдуваш ова напаѓање? Демек зема толкава плата и сега треба да дава 3 гола секоја утакмица.
Бејл е лидер, а лидер во Реал не може да биде. Еве летово нека направи трансфер во ПЛ, па ќе правиме муабет за него.
Тапа форма ви има цел тим, не само Бејл.

Марсело да не се среќаваше толку често со Меси ќе оставаше слика на можеби и најдобар лев бек, ама вака скоро секоја утакмица мајмун го прави. :D Сепак технички најспремен бек е тоа без сомневање.
11082567_10153339828569305_3829530893550353170_n.jpg

Најјако е што ни на сликата не го издрибла туку даде предолг фор и топката појде во аут.
Меси вчера дали два-три асални продори имаше и дур беше на страна топка не фати, ама битно мајмун го напрајл на Марсело :vozbud:

п.с.
:D

Многу глума бе ...
Малку ми е глупо што првите зборови што ги пишуваат фановите на премиер лигата се секогаш многу глума. Дали има 1 или 10 дајвови на натпревар тоа се коментира ко да е нешто невидено.

Демек во премиер нема глума, ај да речеш дека го нема ова да те разберам ;)

tumblr_nlmqskXP321tiwa1fo1_r1_400.gif

tumblr_nlnnipNt3D1updfhpo1_250.gif

Малку ми е глупо што првите зборови што ги пишуваат фановите на премиер лигата се секогаш многу глума. Дали има 1 или 10 дајвови на натпревар тоа се коментира ко да е нешто невидено.

Самата природа на фудбалот што го играат Енглезите и Шпанците се разликува премногу. Едните се повеќе сконцентрирани на снага, другиве на техника. Затоа и ги гледаш потезиве Меси што ги прави.

За глумата, секој дајв било да е на играч од Челси, Јунајтед или Палас и ВБА, завршува на насловните на сите весници, затоа што медиумите прават big deal од истото. И треба. За да не се повторува.

Ја во едно Ел Класико видов повеќе глума отколку 2-3 кола во ПЛ.

Затоа и пишав, МНОГУ глума. Не дека таму ја нема, овде ја има. Нејмар, Суарез, Роналдо... Срамота е, се работи за играчи кои играат во своја лига, а и даље ја прават ромската...

Од тројцата шо ги спомна двајца играа во ПЛ и повеќе дајваа отколку сега. :LOL:

Точно е. Не го негирам тоа. Бејл имаше 7 жолти за симулирање дур беше во Тотенхем.

Јак клипов :pos::pos::pos:

Освен голот за Аргентина и 2-3 добри потези(од милјарада утакмици) све друго се дуели на Меси со други играчи и една стрелка накај Марсело.
Генерално Марсело добро се справува против Меси пошто двајцата имаат ниско тежиште, ама добро чим имало ваков клип се повлекувам. :tvg:

Молам?

Него за друго дојдов...
CAzIob6XEAERCaQ.jpg

:cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom