Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Самир колку е неподвижен на моменти страшно нешто...3-4 акции/контри им заеба на Гетафе во првово полувреме.

Зошто Бејл е предмет на толку критики а Џејм не, може ли некој да ми каже што толку добро игра колумбиецот ?

Реалци, да не знаете случајно како се викаше коментаторот шо коментираше Валенсија-Реал пред 2 викенда?

Овој стварно машина бил бе, мме.
Јас да раскинам со Ирина, 4 ипол месеца и 17 саата ќе сум во депресија, ќе станам хроничен алкохоличар и ќе преминам на потешки дроги. А, овој 2 гола даде, ццц.

0323-irina-shayk-splash-1.jpg

И во асистенции бил прв. :eek: Тоа е нешто ново од Роналдо.

Има време сепак до 50 гола, долга е сезоната, свашта може да се деси.

Овој стварно машина бил бе, мме.
Јас да раскинам со Ирина, 4 ипол месеца и 17 саата ќе сум во депресија, ќе станам хроничен алкохоличар и ќе преминам на потешки дроги. А, овој 2 гола даде, ццц.

0323-irina-shayk-splash-1.jpg

Груевски треба да ја искористи сликава за кампањине за здрава исхрана и физичка активност.
Од лево што се постигнува и како изгледа негувано тело со режим на исхрана и физичка активност, а од десно како се станува кит на нозе со стрии и целулит конзумирајќи нездрава исхрана и физичка активност на офф.

Груевски треба да ја искористи сликава за кампањине за здрава исхрана и физичка активност.
Од лево што се постигнува и како изгледа негувано тело со режим на исхрана и физичка активност, а од десно како се станува кит на нозе со стрии и целулит конзумирајќи нездрава исхрана и физичка активност на офф.
Може да ја искористи за повеќе цели сликава лидерот наш еден и единствен од Бога даден.

Пример:
Наставници и наставнички, ако сакате да изгледате како Ирина Шајк, немојте да излегнувате на Штрајк.
-Проект на Владата на РМ
Почитувани граѓани, ако сакате да бидете како Шајк Ирина, редовно плаќајте патарина.
-Проект на Владата на РМ и Општина Охрид(плаќање сваштарина)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom