Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1413800701_924580_1413800773_noticia_grande.jpg
[DOUBLEPOST=1413818744][/DOUBLEPOST]
10580111_779505825446850_8422355303819048440_n.jpg

;)

Последно уредено:
Алберт Ферер е прв тренер што доби отказ во ЛаЛига. Единствениот тим што беше 8 утакмици без победа, иако ја превзеде Кордоба пред 8 месеци и успеа после повеќе од 40 години да ги врати во ЛаЛига.
http://www.cordobacf.com/-/comunicado-ofic-30

поранешниот тренер на Ваљадолид и Валенсија, Џукиќ ќе биде нов тренер на Кордоба

Ај бе некој „шитдридисти“ не јадете, ја напишав изјавата на Платини, не реков ништо
Во секој случај фаворит ми е Роналдо.

готов е и Арасате... малце погледав али да им се плукнам у екипата ни 10% не изиграа како што играа против Валенсија :mad: или пак Реал

<< играчов од мојов аватар почнал да тренира со Рекреативо Хуелва :D @Коњаникот Сабја

Real Sociedad are one of two teams, alongside Elche, who are yet to keep a clean sheet this season.

готов е и Арасате... малце погледав али да им се плукнам у екипата ни 10% не изиграа како што играа против Валенсија :mad: или пак Реал

<< играчов од мојов аватар почнал да тренира со Рекреативо Хуелва :D @Коњаникот Сабја

Real Sociedad are one of two teams, alongside Elche, who are yet to keep a clean sheet this season.

Kaтастрофа се Сосиедад, Хетафе кои патем стартуваа без тројца клучни играчи им одржаа лекција, имаа две стативи и еден куп опасни контри ако не ја свртеа ќе беше голема неправда. Што побргу го шутнат Арасате тоа подобро.

Супер игра Хетафе откако дојде Контра, се гледа дека му веруваат играчите и даваат све од себе. А и се борат докрај и минатата со Кордоба незаслужено губеа и успеаа да израмнат при крајот. Одма после тоа имаа статива.
Карим Јода ги уништи по името се познава дека е играчиште. :D
Исто и Самир имаше одличен меч.

п.с. За тренериве, мислам дека Кордоба требаше бар уште 3-4 кола да почекаат а Мендилибар сосема заслужено си попи отказ.[DOUBLEPOST=1413844179][/DOUBLEPOST]На ред е Сосиедад да го набркаат Арасате

Абе овој Черчи игра ли за Атлетико? На фифа гази, а во Атлетико го немам забележано до сеа...

Абе овој Черчи игра ли за Атлетико? На фифа гази, а во Атлетико го немам забележано до сеа...

Немa ни 90 минути oдигрaнo вкупнo, a веќе имa еден жoлт и еден црвен кaртoн :D
Прaв итaлијaнец.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom