Модрич добива без никаква конкуренција.
Пошто беше двигател на играта за екипата која заврши трета ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Модрич добива без никаква конкуренција.
Кога било то единствен фактор во индивидуални награди? Мада реално не знам оти Ди Марија не е номиниран, кога веќе Куртоа го номинираа...Пошто беше двигател на играта за екипата која заврши трета ...
Кога било то единствен фактор во индивидуални награди? Мада реално не знам оти Ди Марија не е номиниран, кога веќе Куртоа го номинираа...
Како бе фак лоџик наградиве, Иљараменди доби лани.Оваа награда е за дефанзивен средњак ( DM/CM), за офанзицвни има посебна номинација.
Иако целиве награди се фак лоџик, сезоната завршена уште пред 5 месеци тие сеа доделуваат...
Си се збунил нешто, не се ова Оскари.Бускетс ја заслужува дефинитивно.
Да беа оскари Кики е тука неприкосновен, не сум збунет.Си се збунил нешто, не се ова Оскари.![]()
Постои фан клуб Ливерпул. Исто така оваа компарација не е фер, дај стави bitings, bitings on target, bitings accuracy па ќе прајме муабет.![]()
Зборувајќи за бројки...
Интересен факт: играчот на Барселона има 0 гола постигнати за Барселона.Играч на Барселона споредувам со играч на Реал, интересна споредба во секој случај нели?
![]()
Зборувајќи за бројки...