Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, и јас така прочитав, овие од Бенфика изјавиле дека им бил понуден Облак назад, ама одбиле. :facepalm:

Се залетаа и Атлетико, за 16 милиони има подобри голмани, млади кои бранат на ниво веќе 2-3 години а не Облак, лани што се појави.

Имаше шпелукации дека го нуделе Облак+пари за Гаитан, можда немале доволно пари за да го земат Гаитан па пробале вака.
А за ова дека го купиле повреден првпат слушам.

Се повредил Облак на подолго мислам и сакале одма да го вратат назад, ама овие од Бенфика не го сакале назад оти веќе 2 години сакал да си оди...така нешто прочитав јас.

Не дојде повреден, туку се повреди на тренинг на Атлетико. Иначе помина повредата, бранеше на последната пријателска утакмица. Атлетико веќе негираше дека го нуделе назад (иако воопшто не би ме чудело тоа да е вистина).
Иначе Облак не инсистираше на никаков трансфер. Пред 2 сезони беше позајмен на Рио Аве, каде што бранеше одлично и затоа Бенфика лани одлучи да го задржи. Почна како втор голман, после се повреди Артур и Облак искористи на најдобар можен начин. Мислам имаше 13 утакмици без примен гол или нешто слично.
Ќе докаже и во Атлетико дека се работи за одличен голман. Во суперкупот ако не брани, би требало во лига да почне од прво коло.

Нека ви е честита титулата, Моја ќе брани Арда није ту така да...

Дури го баравме Лопез на голот го баравме, сега Касиљас се молиме да брани.:свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom