Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Најтрагично е тоа што колку и да е добар Иско пак ќе грее клупа бидејќи Џејмсот е пак подобар и покорисен играч за тимот...а неможи да игра на местото на Крос или Модрич бидејќи е тотално дијаметрално спротивен и си остана чиста конкуренција на Џејмс каде само евентуална повреда на споменатите тројца можи да му овозможи првотимски статус

4-4-2 формација со Кристијано и Бензема во напад, Бејл на клупа. Ете место за Иско во тимот. :D

Ајде некој од Валенсија да отвори одма тема . :)

Ти отвори, таман за сите екипи ги знаеш играчите и можните формации.

А нее , редно е некој од Валенсија да отвори , минатата отвори Џек , кај е тој го снема.:unsure:

Еми први ќе имaвме темa (и дo сегa 125 стрaни), дa не ми дaдеa црвенo светлo (n)

Ќе лета во канта таа.

Ќе средиме вечер еден вовед со сите нишани. Мислам доста се чекаше

Ај среди и затвори ја оваа или пингај го @Донев

Не бе, не ме сакаат каталонциве.
Види ги одма реагираат ^ "ОТВАРАЈТЕ ПОБРЗО БЕ, овие од Реал запнале они ќе отварат" :icon_mrgr:

Не бе, не ме сакаат каталонциве.
Види ги одма реагираат ^ "ОТВАРАЈТЕ ПОБРЗО БЕ, овие од Реал запнале они ќе отварат" :icon_mrgr:
хахаха
Само договорете се, пошто ако се отворат две теми ќе биде тегнење која да остане :D

Затоа не сакам да отворам па да ми мрчат :D
А тогаш баш бев без работа и мислев да изнапишам некој реферат. Сега малку позафатен, но ако нема никој кандидат, ќе склопам и јас еден вовед.
Нека се изјаснат Атсо и МкДон (или уште некој сериозен ако има), ќе почекам.

Немојте само да се глупирате ко Бекс, темата ќе биде избришана.
Ипак традиција е темата да има добар вовед, да личи на нешто, а не "utre el klassico barca tepa" :D Без разлика дали ќе ви го чита некој воведот или не :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom