Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Во Англија клубовите даваат од 2500 до 3000 места на гостинските навивачи, а Виган дури 5000. Регулирано е тоа од Премиер лигата и клубовите плаќаат казни ако го прекршат правилото.
Е поради овакви работи, шпанскава лига нема да се смета за најдобра...ситници ама се собираат.

Инаку лошо, лошо....
Official line: Turan is a knock. Costa harmstring injury, same one as before. Nobody at club expects him to b ok for Lisbon

Не изгледав ништо од овој натправар од оправадани причини ;) но мило ми се за Атлетико, секоја чест за нив, ако освојат и ЛШ тоа ќе биде нешто незапамтено во фудбалот последните години.

Ок битно е да се плука, на последниот меч на Калдерон Атлетико им дал 100 карти на фановите на Малага и тоа по цена над 100 евра ако го споредиме ова со 450те карти на Барса сепак не изгледа толку лошо нели.

Инаку Чоло во помалку од 4 години има 1 Куп на Шпанија, 1 Лига Европа, 1 Примера, 1 Европски Супер Куп

Така е тоа во Шпанија, сите добиваат толку карти , што сакаш да ги одбијат домашни навивачи со сезонски карти за да има повеќе од Атлетико? Кој џентлменски потег побогу , си видел колку гостински навивачи има на другите стадиони во Шпанија?
кои сезонски карти ... сезонски карти да речеме 60 000 имаат продадено, немаат сигурно 90 000, според ова размислување ја незнам и на овие 400 зашто им дале влез. Насекаде наиде оваа одлука на осуда, нефер е, најголем стадион во европа и само 400 карти дале, абе Работнички на МЗТ толку им дава у градски парк. :pos: Уште па чудно ти е зашто се негодува за ова, 21ви век е, последно коло, празник за очи, стадион од над 90 000 што собира а на противникот му се даваат само 400 карти, а над 50 000 аплицирале гарант.

Ливерпул иначе Ајс, клуб кој и те како ја цени верноста на навивачите, ваков потег НИКОГАШ не би дозволиле туку питот за гости секогаш ке е достапен за било кој противник. Иначе 3 кола до крај, за нив секое коло беше со иста важност ко послесново денес во Шпанија.

Значи да ви сумирам, овој потег е означен ко крајно неџентлменски, тоа е клучниот збор, секако дека Барса е таа која одлучува ама можеле бар на 1000 луѓе да им дозволат да дојдат на Кампот, ништо немаше тоа да ги кошта и онака.[DOUBLEPOST=1400355408][/DOUBLEPOST]
Ок битно е да се плука, на последниот меч на Калдерон Атлетико им дал 100 карти на фановите на Малага и тоа по цена над 100 евра ако го споредиме ова со 450те карти на Барса сепак не изгледа толку лошо нели.

Инаку Чоло во помалку од 4 години има 1 Куп на Шпанија, 1 Лига Европа, 1 Примера, 1 Европски Супер Куп
Да да, ја спречија инвазијата на фанови на Малага, 10 000 спремни ултраси да го освојат Мадрид. Познати се по паклените гостувања фановите на Малага. Тие у Дортмунд 100 души не отидоа, у ваква сезона ке иделе у Мадрид, интерес невиден.

На крај ја зеде титулата тимот што највеќе ја заслужи . Годинава ги намачија и на барса и на реал и заслужено се шампиони . Чоло Симеоне , моментално може да предава фудбал на 99% од тренерите , кој стратег човече еј...
@Jack Nolan честито другар ама само за Лигава ти честитам , дека Ла Децима мора да е наша :D
И да заборавив да ги пофалам стручњаците што викаа дека барса ќе им ја дадела утакмицата на Атлетико за Реал да не бидат шампиони , реков јас тогаш не требит да им ја дават сами ќе си ја земат .

Последно уредено:
На крај ја зеде титулата тимот што највеќе ја заслужи . Годинава ги намачија и на барса и на реал и заслужено се шампиони . Чоло Симеоне , моментално може да предава фудбал на 99% од тренерите , кој стратег човече еј...
@Jack Nolan честито другар ама само за Лигава ти честитам , дека Ла Децима мора да е наша :D
Ти благодарам! :) Мора само едно нешто, претпоставувам знаеш што. За 7 дена по нова титула! :icon_lol:

David Villa: "Cholo [Simeone] is everything here. He is the courage, he is the reflection. With his knowledge and a lot of warriors, we have achieved."

Не треба муабет да се прави повеќе каква силуета е Симеоне во Атлетико. Човекот да им рече "Скокајте во Вардар" ке скокаат. Неверојатен лидер, одличен тренер.

David Villa: "Cholo [Simeone] is everything here. He is the courage, he is the reflection. With his knowledge and a lot of warriors, we have achieved."

Не треба муабет да се прави повеќе каква силуета е Симеоне во Атлетико. Човекот да им рече "Скокајте во Вардар" ке скокаат. Неверојатен лидер, одличен тренер.

Велиш да појда до Скопје ? :D

сега сакам и ЛШ да освојат, штета што не можев да ги гледам, зафатен бев. Честитки до фановите на атлетико..

Честитки до Атлетико.
Секоја чест за Симеоне и играчите негови.

Нема умор кај тие момци. И лига и куп и ЛШ, речиси секој натпревар со истата 11ка го почнуваа (ни во еден момент не "чуваа играчи"). На крај се исплатеше :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom