OziLLLL
MADRIDISTA
- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 3.334
- Поени од реакции
- 1.892
Ти си бил во право, а не математичарите на Ел Мундо![]()
Реал шо нема да освои, нема. Ама ќе биде интересно колку ќе прими барса
Ќе биде јако за гледање 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си бил во право, а не математичарите на Ел Мундо![]()
Ќе биде јако за гледање 

Кој беше твојот став после нерешениот резултат со Хетафе?Колку пати фановите на Барса го сменија ставот дали титулата им е освоена/изгубена, толку пати пијаница не менува ленти дур вози.
Сеа до кај сте, освјоувате или не?
Овие Бајерн па да не ги отпаднеш, ќе те изнаколнат иди победи после.![]()
Кој беше твојот став после нерешениот резултат со Хетафе?
Абе колку пати сезонава вие па сменивте мислење? Де ја добивте, де ја изгубите, де Реал ја изгуби итн. Дури има тероетски и математички шанси секој е во игра последниве три кола.

8 март:
26 март:
Ете ги бисерите oд пред (тогашните) две недели.
Не ми е намерата провокација со цитирањево, туку проба да престанат овие „отпишувања“ кои ги има на секои две недели а до крајот има уште баеѓи. Да е Реал од прехланската форма или Барса од ланската па да има такви отпишувања, океј, али со вакви полу-килави Реал и Барса во лигата глупо е да се отпише, односно прогласни некој за шампион.
Е сеа Атлетико. Уште мислам дека нема да издржат со подобра форма од Реал и Барса до крајот за да се одлепат на повеќе од 3 бода до последното коло. А ако издржат имаат милион вакви >и треба цела Шпанија да им се поклонува после тоа.
Овој уште се смее а не ми е јасно зошто кога на Атлетико му е доволен и бод за титула против Барса (ако си тепаат двете во наредно коло)![]()
Аахахха ме потсети сликата од Џерард кога му се тркалаше пехарот против Челзи![]()
Колку глупа слика страшно, ко ние први да бевме на табела и сами да си одлучувавме за титулата па ја испуштивме.![]()
Аахахха ме потсети сликата од Џерард кога му се тркалаше пехарот против Челзи![]()