Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти си бил во право, а не математичарите на Ел Мундо ;)

Реал шо нема да освои, нема. Ама ќе биде интересно колку ќе прими барса :D Ќе биде јако за гледање :D

И титулата во Примера оди кај ... *тапани интро * ..... не знаеме кај , али знаеме каде не :coffee:

Дали знае некој (може е рано) кога се има случено последен пат 2 екипи во последно коло со меѓусебен дуел да решаваат за титула ?

Кое клање има да биде последната утакмица ако влезат со оваа разлика од бодови.

Колку пати фановите на Барса го сменија ставот дали титулата им е освоена/изгубена, толку пати пијаница не менува ленти дур вози. :coffee:

Сеа до кај сте, освјоувате или не? :ROFLMAO:

Овие Бајерн па да не ги отпаднеш, ќе те изнаколнат иди победи после. :tapp:

I odednas fanovite na barsa posakuvaat kiks na atletiko a fanovite na real stanuvaat fanovi na atletiko. Haha epten se zavrte trkaloto:)

Хаха мадрид! :D

Колку пати фановите на Барса го сменија ставот дали титулата им е освоена/изгубена, толку пати пијаница не менува ленти дур вози. :coffee:

Сеа до кај сте, освјоувате или не? :ROFLMAO:

Овие Бајерн па да не ги отпаднеш, ќе те изнаколнат иди победи после. :tapp:
Кој беше твојот став после нерешениот резултат со Хетафе?

Кој беше твојот став после нерешениот резултат со Хетафе?

--->

Абе колку пати сезонава вие па сменивте мислење? Де ја добивте, де ја изгубите, де Реал ја изгуби итн. Дури има тероетски и математички шанси секој е во игра последниве три кола.

:)

по поразот од Гранада пред скоро месец дена:

8 март:

26 март:

Ете ги бисерите oд пред (тогашните) две недели. :D

Не ми е намерата провокација со цитирањево, туку проба да престанат овие „отпишувања“ кои ги има на секои две недели а до крајот има уште баеѓи. Да е Реал од прехланската форма или Барса од ланската па да има такви отпишувања, океј, али со вакви полу-килави Реал и Барса во лигата глупо е да се отпише, односно прогласни некој за шампион.

Е сеа Атлетико. Уште мислам дека нема да издржат со подобра форма од Реал и Барса до крајот за да се одлепат на повеќе од 3 бода до последното коло. А ако издржат имаат милион вакви > :cuc: и треба цела Шпанија да им се поклонува после тоа.

Пак ќе речам, не ми е поентата да се фалам или да провоцирам, ама сезонава е таква каде што глупо е да отпишеш некого се дур има математички шанси за титулата.

Иако сега ќе кажам дека Барса е со една рака врз трофејот, од нив зависи.

Чекајте да видиме прво со Елче што ќе биде :icon_lol:

Замислете да не тепаат со Елче, првенствово ќе излези најкорумпираното во цела европа!

10259976_810500605628091_6133706177537308468_n.jpg

Аахахха ме потсети сликата од Џерард кога му се тркалаше пехарот против Челзи :D

10259976_810500605628091_6133706177537308468_n.jpg

Аахахха ме потсети сликата од Џерард кога му се тркалаше пехарот против Челзи :D
Овој уште се смее а не ми е јасно зошто кога на Атлетико му е доволен и бод за титула против Барса (ако си тепаат двете во наредно коло)

Ќе им пуштиме на Атлетико, за да не земе Реал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom