Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку глупа слика страшно, ко ние први да бевме на табела и сами да си одлучувавме за титулата па ја испуштивме.

Хааха мене појќе ми падна смешно само ради пехарот а не за тоа дали сте биле први. Иначе што се тиче мени, Атлетико нека ја земе титулата. Реално си заслужија.

Дали знае некој (може е рано) кога се има случено последен пат 2 екипи во последно коло со меѓусебен дуел да решаваат за титула ?

Арсенал требало да победат со 2 гола разлика за да ја освојат лигата

vaka ako prodolzime,a sigurno ke prodolzime atletiko poslednoto kolo kvalitetno ke ne tresne od zemja :D

sramota e od vakov real da izgubime
neznam vo sto e problemot,za edna nedela 3 tituli gubime,recisi cela godina ja igrame dobro osven na nekolku momenti sto igavme promenlivo,i sega naednas za edna nedela 3 tima ne treskaat kvalitetno od zemja

pa odamna bese gotovo
samo neznam dali ovaa sezona e polosa od poslednata sezona na rajkard

abe jasno ni e na site deka atletiko ja osvojuva spanija godinava

krivo levo za barsa vrte pak :D

he he hehhheheheeee
:) :) :) :) :)

Ќе киксниме 2-3 утакмици, ама другиве ќе кикснат и повеќе и фино лепо сме шампиони.

Сите ќе кикснат 1-2 утакмици до крај, Реал и Атлетико ќе имаат и густ распоред со ЛШ. Има време до крај за се да се случи.

Реал во 7 дена играле со Валенсија дома, Ваљадолид гости и Селта гости. Не знам дали треба да бидат мадридистите оптимистични, тешки утакмици.

100 пати кажав, ќе има киксови. Атлетико е само сигурен со Малага дома според мене, Реал во гости со Ваљадолид и Селта ќе има големи проблеми. Барса со Елче гости исто. Атлетико ако не се изглупираат дома ќе бидат први.

А, на ова што викате? Сите се откажавме...

Дали знае некој (може е рано) кога се има случено последен пат 2 екипи во последно коло со меѓусебен дуел да решаваат за титула ?

Порто-Бенфика лани играа во предпоследно коло али можеше да се рачуна и како последно коло зошто не можеше никој да ги тепа лани во Португалија.И тоа Порто тепаа баш во продолжение и им ја собраа титулата во последна минута.:D
И нема да биде лошо да се деси исто сценарио и во последно коло.Само што сакам Атлетико да изедначи во продолжение.:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Никој не коментира дека теоретски 8 екипи се борат за опстанок, и плус една веќе е испадната :D

10330294_697161097011665_3023675141220064705_n.jpg

Штета што не можам и двата натпревари да ги изгледам, и двата натпревари има да бидат свршење

Па ако даваш веќе комбиниран пренос давај од сите еднакво ебате педерската режија. Од 20 минути од Барса само 3 видовме.

Ко Малага да игра за титула а не Атлетико. Се напикале сите назад..

Ако Барса и Атлетко одиграат нерешено денес, а Реал победи пак ќе бидат во игра за титула :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom