I
IBIZA SOUND
Гостин
abe imalo nemalo ofsajd zasluzeno si tepase real
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како може бе од овој агол да судите?! Треба од мудата на судијата, најдобро се гледа. ФЕЈК!

Абе не сме ние Мадрид фанс после пораз на судии да плачеме. Си признавме пораз сите.
Вчера беше најчистата утакмица у задњи 4-5 године. И Реал да загубеше вака вчера, не знам зошто некој би “плачел“ по судии.Абе не сме ние Мадрид фанс после пораз на судии да плачеме. Си признавме пораз сите.

Море ако тепавме ќе најдевте нешто гарантВчера беше најчистата утакмица у задњи 4-5 године. И Реал да загубеше вака вчера, не знам зошто некој би “плачел“ по судии.
Ама вчера на полувреме се смеевте на сликата, не била линијата права, не бил аголот добар, затоа и пишав![]()

Иди бе слави со зурли и тапаниПа дека е наш, не од тие вашите све фалц![]()

Тоа е Ацка Шпањолска Велика, голема царица, позната по тоа што ја отруле војници Каталонци околу неа. Нејзин син е Франко, останатото на сите ви е познато.Како ви се викаше богињава?
![]()
Тоа е Ацка Шпањолска Велика, голема царица, позната по тоа што ја отруле војници Каталонци околу неа. Нејзин син е Франко, останатото на сите ви е познато.
Добар , јако.