Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога шутираше Роналдо пенали, беше Пеналдо и нема врска дали биле или не пенали, важно беше Пеналдо.
Кога Меси шутира секоја утакмица по два, има врска дали биле или не. Не е Пеналси :D
Барса фанс лоџик :D
Песи е, а не Пеналси да не се вреџаме...

madrid%2Bbaby%2Bllorones%2Bcry%2Bbarca%2Bbarcablog%2Bfcbarcelona%2Bbarcelona%2Bbarca%2Bblog%2Bfcb%2Bnews%2Breal%2Bmadrid%2Bmadrid%2Bbaby%2Bllorones%2Bcry%2Bbarca%2Bbarcablog%2Bfcbarcelona%2Bbarcelona%2Bbarca%2Bblog%2Bfcb%2Bnews%2Breal%2Bmadrid.jpg

Бејл бе да ти ебам бостанското плашило да ти ебам ццц ...:D

4 гола од акција и од игра. Треба да ги вида сите навивачи на Барселона, оти реално, заборајвте како се постигнува таков гол. :icon_lol:

Ова умрениве 3:1 барса ја тепаа ? Офффффф требаше и Бејл, Модрич, Рамос и Чаби да не играат за да имаат некој шут на гол...

Ахахах се ситат мадриѓаниве на победи со Сосиедад.. :ROFLMAO:

Абе им ја пуштија бе све да им ебам, и двата се кралски клубови, плус и претходно имат местено бе гроб да немат и кралот и таа грчката курва кралицата...:pos:[DOUBLEPOST=1396729063][/DOUBLEPOST]Голот на Бејл чист доказ !

Абе им ја пуштија бе све да им ебам, и двата се кралски клубови, плус и претходно имат местено бе гроб да немат и кралот и таа грчката курва кралицата...:pos:[DOUBLEPOST=1396729063][/DOUBLEPOST]Голот на Бејл чист доказ !
Плус што им го купивме Иљара за 40м тоа го заборави изгледа ? :icon_lol:

До кога со пеналиве бе..

:ROFLMAO:

Дежа ву имам секогаш кога ја отворам темава...

Навикнете се подобро на пеналите зошто мора Уефалона и шпанската федерација да ни компензираат за 2 периодниот трансфер бан. Следната сезона ќе има повеќе пенали одколку вошки во градинка. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom