Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако е 3за3 мора да им ја пуштата, а повеќе од очигледно е :D
A ако тепа Атл.Мадрид да ме потсети некој другата година и 2те ќе ги играм за Билбао :D

Она не да е 3за3 туку ја претерале дури, без грешка, една нерешена да имаше барем :D

Не го сакаат Емери. Сите навивачи на Валенсија моментално со 2 раце би потпишале да им се врати Валверде, тренерот кој утре ќе ви откине 2 бода. :sneaky:

Еспањол и Атлетико се единствените што успеале да победат на новиот стадион. Зошто да не можиме и по втор пат? :sneaky:

А зашто 3за3 зборат сите. Кој го извади муабетот. Оваа ко што гледам е 6за6. Што е финтата со 3за3 ? :D

^ 6 бода носи победа? :D
Добро е, значи ако кикснат Барса и Атлетико денеска, со победа се враќамо на прво место :D :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
За то идам на форумов и јас истото че го пишував, куче скапано ПИЧКА после лежи као демек тешко повреден, лупа по земја со ногата како со цигла да го погодиле, стана здрав и прав по 2 минути...

абе место бокс нож да му опнеше од позади грб пак нема да свири пенал и црвен картон , тоа е .... за греота е лигава

Не ми е јасно значи, значи ИЧ не ми е јасно како е можно јас од телевизор со камера поставена странично ВИДОВ дека го удира со раката, 2ца судии не забележаа дека му залепи шамар, комедии пички скапани

Ако на Реал му судат пенали надвор од 16те не значи дека и на финансиски послабите екипи ќе им судат. Да беше Роналдо ќе му судеа пенал, вака...

1396108710819.png

Абе фаул е море изгубен к*ро ме боли ако не е пенал, фаул треба да свирни, а не ништо, па и уште му вика лекари да умреноно :cuc:

Абе фаул е море изгубен к*ро ме боли ако не е пенал, фаул треба да свирни, а не ништо, па и уште му вика лекари да умреноно :cuc:

Чекам да протестираш за фаулот над Нејмар во 1на1 ситуација, плус Колото има жолт веќе па ќе беше црвен, ама те нема нешто. Да не изгаси ТВ случајно?

lele kolku gi forsiraat sudiive jaz'k da im e titulata ako ja osvojat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom