Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересно, се тешите со тоа дека пред 2 недели сме сметале дека немаме шанси(и реално, така изгледаше) и сега затоа радоста не треба да ни е целосна?!Vice Versa братче, вие како плачевте пред две три недели памтиш ?
Вака ја сметавте Барса
Напредок
Млекар
гомна
гомна
гомна
гомна
гомна
гомна
уште гомна
Барселона
Kлоз Гомез гнасата ќе биде судија за Класикото![]()
После сменатаСе прашувам зашто Маљенко не суди..
Добро е наш човек ставиле![]()
местено е..заговор против барса![]()
другарите од провинцијата многу сигурни за 23ти...6 ќе ни дале,7 ќе ни дале..ќе не посрамотиле... јас пак мислам на 4-0 резултат со оглед дека одбраната (ако така може да се каже) на барса игра против ЦР,БЕЈЛ,БЕНЗ и најдобрата средина моментално со Модриќ Алонсо и ДиМарија
биче интересно...
Најјако ми е ако изгубел Реал ќе паднел психички и ќе ја изгубел титулата!![]()

иначе мизерна игра на Валенсија во второ полувреме, Гуаита камен невиден ми ги убива Европските амбиции.
али ајде Базел да се помине па ќе се врати Алвес на голот!

Koга се враќа Алвес?
И пак без гледачи ќе сте играле во ЛЕ
Среќковци![]()
Динамо К. мораше да игра на Кипар, Лудогорец од Разград мораше да игра во Софија (поради УЕФА правилата), а Базел ќе си игра дома ама без публика. 

Ај ако не цела кариера нека скапе во Билбао?Муниаин да си ги јади ушите, Љоренте 2ка сака да биди, глуп. Многу мразам такви нелојални играчи.
Не го сакаат Емери. Сите навивачи на Валенсија моментално со 2 раце би потпишале да им се врати Валверде, тренерот кој утре ќе ви откине 2 бода.А шо да не го враќавте Емери?Изгледа не им бега ЛШ. Ако тепа Атлетико со Билбао имаат полпозиција!
![]()

Еве ако изборат пласман во ЛШ, оти да не остани? Ако му даваат висока плата, оти да не остани? Сигурно нема да му биди поарно во Јувентус да биди лево сметало и да испадни во групи во ЛШ (нормално ако не појди во некој послаб тим, кај шо би играл уште помалку во ЛШ).Ај ако не цела кариера нека скапе во Билбао?