Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Малку по малку си доаѓаат работите на своето место. Интересни ми се фановиве на реал колку се дуваа пред две три недели а сеа .. хехе

:love:

Vice Versa братче, вие како плачевте пред две три недели памтиш ?
Вака ја сметавте Барса

Напредок
Млекар
гомна
гомна
гомна
гомна
гомна
гомна
уште гомна
Барселона

Vice Versa братче, вие како плачевте пред две три недели памтиш ?
Вака ја сметавте Барса

Напредок
Млекар
гомна
гомна
гомна
гомна
гомна
гомна
уште гомна
Барселона
Интересно, се тешите со тоа дека пред 2 недели сме сметале дека немаме шанси(и реално, така изгледаше) и сега затоа радоста не треба да ни е целосна?!
Морам да признаам, само вие си ја сфаќате "логиката".

^ Не, туку вие се смеете на тоа што сме мислеле пред 2 недели, а што сега. А истото беше и кај вас.
Затоа тишина, и остајте нека се доигра лигава па ќе видимо на крај :D

Kлоз Гомез гнасата ќе биде судија за Класикото :facepalm:
Се прашувам зашто Маљенко не суди..
После смената
Добро е наш човек ставиле :cool:
местено е..заговор против барса :D
другарите од провинцијата многу сигурни за 23ти...6 ќе ни дале,7 ќе ни дале..ќе не посрамотиле... јас пак мислам на 4-0 резултат со оглед дека одбраната (ако така може да се каже) на барса игра против ЦР,БЕЈЛ,БЕНЗ и најдобрата средина моментално со Модриќ Алонсо и ДиМарија :D
биче интересно...
Најјако ми е ако изгубел Реал ќе паднел психички и ќе ја изгубел титулата! :pos::pos::pos:

Знам дека помина ама морав:pos:

Seydou Keita scores fastest goal in La Liga history

за само 7.6 секунди!! а во 40 минута искочи од игра поради повреда :(

иначе мизерна игра на Валенсија во второ полувреме, Гуаита камен невиден ми ги убива Европските амбиции.:confused:
али ајде Базел да се помине па ќе се врати Алвес на голот!

иначе мизерна игра на Валенсија во второ полувреме, Гуаита камен невиден ми ги убива Европските амбиции.:confused:
али ајде Базел да се помине па ќе се врати Алвес на голот!

Koга се враќа Алвес?

И пак без гледачи ќе сте играле во ЛЕ
Среќковци :ROFLMAO:

Koга се враќа Алвес?

И пак без гледачи ќе сте играле во ЛЕ
Среќковци :ROFLMAO:

негде 20-25 Aприл, а првиот дуел од 1/2ф во ЛЕ се игра на 24 Април, па се надевам дека ќе биде спремен.

:D Динамо К. мораше да игра на Кипар, Лудогорец од Разград мораше да игра во Софија (поради УЕФА правилата), а Базел ќе си игра дома ама без публика. :cool:
реално и ја мислам дека е престрого ова од УЕФА за вака да се казни Базел во една многу битна утакмица (1/4), ама немам ништо против зошто ми одговара :)
  • Дани Бенитез од Гранада бил позитивен на кокаин и ќе биде добие суспензија од две години.
    imagen28321d.jpg

• Унаи Емери веројатно и следната сезона ќе биде тренер на Севиља.
  • Икер Муниаин сега за сега не сака да го продолжи договорот со Билбао, актуелниот му е до 2015.
  • Muniain-2.jpg
  • Карлос Бака играчот што му даде два гола на Реал Мадрид, пред 5 години бил рибар исто така работел и како контролор на карти во автобусите бидејќи не бил доволно платен и морал да заработува за да помогне на неговата фамилија која била многу сиромашна.
  • Bjv3THHIUAAODXh.jpg:medium

А шо да не го враќавте Емери? :icon_lol: Изгледа не им бега ЛШ. Ако тепа Атлетико со Билбао имаат полпозиција!(y)

Муниаин да си ги јади ушите, Љоренте 2ка сака да биди, глуп. Многу мразам такви нелојални играчи.

Муниаин да си ги јади ушите, Љоренте 2ка сака да биди, глуп. Многу мразам такви нелојални играчи.
Ај ако не цела кариера нека скапе во Билбао?

А шо да не го враќавте Емери? :icon_lol: Изгледа не им бега ЛШ. Ако тепа Атлетико со Билбао имаат полпозиција!(y)
Не го сакаат Емери. Сите навивачи на Валенсија моментално со 2 раце би потпишале да им се врати Валверде, тренерот кој утре ќе ви откине 2 бода. :sneaky:

Ај ако не цела кариера нека скапе во Билбао?
Еве ако изборат пласман во ЛШ, оти да не остани? Ако му даваат висока плата, оти да не остани? Сигурно нема да му биди поарно во Јувентус да биди лево сметало и да испадни во групи во ЛШ (нормално ако не појди во некој послаб тим, кај шо би играл уште помалку во ЛШ).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom