Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јасно дека ќе игра. Ќе има тепачка сигурно, кај може тоа да помине без него? :icon_lol:

Не знам само дали ќе му се придружи некој на Коста од Атлетико. Значи не зборам за остри фаули и слични работи, туку провокации, плукање на противнички играчи...:icon_mrgr:

Некој провоцира по противничките играчи ги мава ги плука , некој лежи како пичка долу или пак шутира топки во публика кога не му оди ...
article-2132888-0958E0C2000005DC-671_634x325.jpg
:icon_lol:

судииве ги уништија Бетис, тотално! :place:
жал ми стана, две кола по ред непостоечки пенали судат за противничките екипи... да биде полошо 15 секунди пред пеналот во офсајд беше Уче :facepalm:

судииве ги уништија Бетис, тотално! :place:
жал ми стана, две кола по ред непостоечки пенали судат за противничките екипи... да биде полошо 15 секунди пред пеналот во офсајд беше Уче :facepalm:

Kaтастрофа :facepalm:
На крајов каква шанса пропуштија :place:
11 бода е разликата, а има уште 12 кола до крајот, во одлична форма се имам надеж дека ќе се спасат и сакам една од Гранада/Алмерија да отпадне.
И да ја пофалам интервенцијата еден на еден Сан Адан :cuc::cuc::cuc:
3-4 пати во последниве утакмици успева да ги спаси во вакви ситуации, во право беше Филе продај го Икер задржи си го Адан ама кој го слуша :place:

Оливер направи голема разлика во второто полувреме. Одлично ги проигра Уче и Џио, штета што не ги искористија шансите!:facepalm:

Оливер направи голема разлика во второто полувреме. Одлично ги проигра Уче и Џио, штета што не ги искористија шансите!:facepalm:

Абе Сердик од Бетис ваша школа бил
Голем потенцијал е, какво само играчиште ќе го направеше Симеоне

Ајде бре, уште ли не сте пишале за пеналот над Коста?
proxy.php

Кај му се очите на судијава бе? :unsure:

Коста многу добро дајва, пушти нога Рамос али не го ни допре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom