Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
57Колку бодови има Барса ?
Ај баш наброј ги судиските грешки што ги судеа во корист на Реал да видам колку се ..
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 23:03 ---
Втор пат сезонава против Севиља ви поклонуваат гол ... прошлата утакмица им поништи чист гол на севиља сега еве гол од офсајд .
Па само ова е сезонава. Еве на секоја 1 во корист на Реал што ќе ја најдеш сезонава, ја ќе ти најдам 3 во корист на Барса.. може?
Па само ова е сезонава. Еве на секоја 1 во корист на Реал што ќе ја најдеш сезонава, ја ќе ти најдам 3 во корист на Барса.. може?
63 17 e za barsa a kaj real e 65 24Па шо се фалите и Реал има толку
Шо оваа галама на темава само паника се крева...има уште многу нивата да се ора.
Ваква лига неизвесна не сме имале до сега со 3 клуба изедначени.

63 17 e za barsa a kaj real e 65 24
znaci ako vaka zavrse barsa osvojuva la liga,inaku od kaj vas baraa tabela da videle kako izgledala
inaku tocno prv pat po neznam kolku vreme vo spanija da se borat tri tima

НСамо бедни и глупи се муабетите дека Барса ја помагале судиите , за Реал да не биде шампион. Замислете каталонскиот клуб да има појако лоби во ШПАНСКАТА федерацијата од Реал Мадрид? И вие сами не верувате во ова , али ај нека ви е.
1 Ситуација е ова . Еве ти една денеска за вас , пеналот против валенсија 2 , поништениот гол на севиља во првата утакмица 3 ....

Другар, тоа на првата слика не можеш да го рамниш со офсајд од пола чекор кој никој не го виде пред забавената снимка. Тоа од првата слика можеш да го рамниш со оваа утакмица што ми е во потпис.
Не најозбилно , стварно мислете дека судиите ја помагаат Барса само за Реал да не биде шампион?
Значи никој не ги негира грешките на судиите , имаше офсајд при голот , тоа нема да биде ни прва ни последна грешка во полза на Барса , ниту пак последна грешка во полза на Реал. Се дешаваат срања , судиите не се компјутери и вакви грешки ќе има се додека се игра фудбал.
Само бедни и глупи се муабетите дека Барса ја помагале судиите , за Реал да не биде шампион. Замислете каталонскиот клуб да има појако лоби во ШПАНСКАТА федерацијата од Реал Мадрид? И вие сами не верувате во ова , али ај нека ви е.