Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1779193_10151982298007684_330953963_n.jpg

1621945_10201852448369792_1235576889_n.jpg

Го нема Зрното да се издере :icon_lol:, сигурно не користи веќе интернет експлорер па ја видол табелата и затоа го нема. :D

Во право бил DaniBMW. Бесцелно е да се разговара за судиски грешки во Шпанија. Едно коло едните, друго другите, dead end.

Во 2014:
Меси: 8 меча - 7 гола и 7 асистенции
Роналдо: 11 меча - 5 гола и 2 асистенции.

:icon_lol:

Ќе ти ставев лајк да не го пишеше вториов дел :P

Ваква лига неизвесна не сме имале до сега со 3 клуба изедначени.
Последен пат пред 30 години имало слична ситуација каде Атлетик, Реал и Барца имале исти број поени се работело за сезоната 82-83 и тогаш титулата ја освоиле терористите.

Утакмицава беше :facepalm:x100

Две ипол шанси све на све. Со кој ум го чуваат Барселона Серхи трупот во тим а Рафиња на позајмица го пуштаат кога се очигледно тенки во средината

И со ова Атлетико си го зацементира(обезбеди) своето место, при('на' и 'околу') врвот на шпанскиот фудбал. Ова се големи пари, доколку се користат паметно, тоа ќе значи дека Атлетико ќе стане константно конкурентна екипа во шпанскиот и европскиот фудбал.
Не сум запознаен кој е претседател/спортски директор на клубот, па според мене главен "виновник" за ова што му се случува на Атлетико е Чоло Симеоне.

И со ова Атлетико си го зацементира(обезбеди) своето место, при('на' и 'околу') врвот на шпанскиот фудбал. Ова се големи пари, доколку се користат паметно, тоа ќе значи дека Атлетико ќе стане константно конкурентна екипа во шпанскиот и европскиот фудбал.
Не сум запознаен кој е претседател/спортски директор на клубот, па според мене главен "виновник" за ова што му се случува на Атлетико е Чоло Симеоне.

15,5 милиони годишно многу? Пфффф, за 1-ипол годишниот договор со Азербејџан ќе земат 12 милиони евра. Глупости... Мене ова смешно ми е.

Претседател е Енрике Серезо кој е доста омразен кај навивачите а спорстскиот директор е поранешниот играч на Атлетико Луис Каминеро кој е единствениот во управата на Атлетико кој не е омразен за разлика од повеќето.

Вечерва ако игра Реал со прв состав ќе има потоп... Би бил пресреќен ако извајме реми.:) iAupa!

15,5 милиони годишно многу? Пфффф, за 1-ипол годишниот договор со Азербејџан ќе земат 12 милиони евра. Глупости... Мене ова смешно ми е.

Претседател е Енрике Серезо кој е доста омразен кај навивачите а спорстскиот директор е поранешниот играч на Атлетико Луис Каминеро кој е единствениот во управата на Атлетико кој не е омразен за разлика од повеќето.

Вечерва ако игра Реал со прв состав ќе има потоп... Би бил пресреќен ако извајме реми.:) iAupa!

Додади на тоа, поголем стадион=повеќе пари од влезници, плус од наредните сезони започнува поизедначено исплаќање на тв-правата.

Какво реми.. вечер тепате 4-0 :D (y)

Ма каков прв состав бе. Реал со вакви тимчиња игра со Начо, Касемиро и Мората. Доволни са и они :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom