Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Во право бил DaniBMW. Бесцелно е да се разговара за судиски грешки во Шпанија. Едно коло едните, друго другите, dead end.
Во 2014:
Меси: 8 меча - 7 гола и 7 асистенции
Роналдо: 11 меча - 5 гола и 2 асистенции.

Последен пат пред 30 години имало слична ситуација каде Атлетик, Реал и Барца имале исти број поени се работело за сезоната 82-83 и тогаш титулата ја освоиле терористите.Ваква лига неизвесна не сме имале до сега со 3 клуба изедначени.

Абе озбилно Крон-Дели последен играч за врска(ДМФ) играл, или flashscore заебава?![]()

И со ова Атлетико си го зацементира(обезбеди) своето место, при('на' и 'околу') врвот на шпанскиот фудбал. Ова се големи пари, доколку се користат паметно, тоа ќе значи дека Атлетико ќе стане константно конкурентна екипа во шпанскиот и европскиот фудбал.
Не сум запознаен кој е претседател/спортски директор на клубот, па според мене главен "виновник" за ова што му се случува на Атлетико е Чоло Симеоне.
iAupa!15,5 милиони годишно многу? Пфффф, за 1-ипол годишниот договор со Азербејџан ќе земат 12 милиони евра. Глупости... Мене ова смешно ми е.
Претседател е Енрике Серезо кој е доста омразен кај навивачите а спорстскиот директор е поранешниот играч на Атлетико Луис Каминеро кој е единствениот во управата на Атлетико кој не е омразен за разлика од повеќето.
Вечерва ако игра Реал со прв состав ќе има потоп... Би бил пресреќен ако извајме реми.iAupa!
15,5 милиони годишно многу? Пфффф, за 1-ипол годишниот договор со Азербејџан ќе земат 12 милиони евра. Глупости... Мене ова смешно ми е.
Претседател е Енрике Серезо кој е доста омразен кај навивачите а спорстскиот директор е поранешниот играч на Атлетико Луис Каминеро кој е единствениот во управата на Атлетико кој не е омразен за разлика од повеќето.
Вечерва ако игра Реал со прв состав ќе има потоп... Би бил пресреќен ако извајме реми.iAupa!