Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па Баерн нема играч платено поскапо од 40 милиони евра....И тие играчи што ги плаќале скапо секогаш се исплателе...

А вие нема играч што го плаќате поефтино од 30 милиони евра.Па дури и играчи што вредат 3 милиони ко оној французинон што не му го спомнувате името.
Иди бе гледај си покемони, играчи како Нистелрој, Канаваро, Марсело, Игуаин, Озил, Кедира, Варан, Касано, Макелеле, Ван дер Варт, Снајдер и други сите беа земени за под 30 некои и за смешни суми...
И сватете дека не е до играчите туку до овој волот на клупа поради чија тактика Реал игра анемично и неможе шанса да направи и сезонава со право е очаен.

Едино Бензема може да го кењате колку сакате (y)

Ченто сите знаеме дека Бејл не вреди 100че и дека е преплатен, такви се трансферите денеска, па и Јуп има изјавено дека Мартинез вредел 25 милиони ама испод 40 не го давале. Поентата е Рејал има тапа организација и старомоден тренер.

Плус и дрвото Пепе во одбрана што кога разбиваше ноги на играчите на Барса тие се радуваа и дркаа дека го сака тимот затоа тоа го прави , а тие испади ги чинеа победи. Рамос е подобоар како десен бек.

А и немаат лев бек ама битно Коентрао е 30 милиона и си правеа споредба пред 1 година во полуфинале како е подобар од Алаба :pos:
А за Бензема стварно незнам што е работата ги има предиспозициите и талентот да биде еден од најдобрите играчи ама кој му е курац незнам.

Anywhere , anytime Бајерн > Рејал :icon_lol:

А што напраивте со Мурињо кога веќе го пцуете Анчелоти дека не чинел. И тоа за првите 5-6 кола праиме муабет

Иди бе гледај си покемони, играчи како Нистелрој, Канаваро, Марсело, Игуаин, Озил, Кедира, Варан, Касано, Макелеле, Ван дер Варт, Снајдер и други сите беа земени за под 30 некои и за смешни суми...
И сватете дека не е до играчите туку до овој волот на клупа поради чија тактика Реал игра анемично и неможе шанса да направи и сезонава со право е очаен.

Едино Бензема може да го кењате колку сакате (y)

Па коа ќе видиш,баш тие играчи кои вредеа за парите,а не коштаа толку многу поише ви придонесуваа за екипата.

Последен пример-Озил.Го шутнавте,етаблиран играч,за да донесете преплатен играч ко Бејл.Али коа поише се гледа бизнисот место екипата така е.

Па коа ќе видиш,баш тие играчи кои вредеа за парите,а не коштаа толку многу поише ви придонесуваа за екипата.

Последен пример-Озил.Го шутнавте,етаблиран играч,за да донесете преплатен играч ко Бејл.Али коа поише се гледа бизнисот место екипата така е.

Не знам зошто ги споредуваш овие двајца кога немаат никаква заедничка точка, оваа дискусија ја водевме во фан клуб Реал. Конкуренција на Озил му беше Иско и Кака, Кака си замина остана само Иско тоа што Озил си замина поради Х причини нема врска со Бејл.

Дали добро памтам, Симеоне дојде во Атлетико на средина на сезона кога беа во очајна форма и истата сезона освои Лига Европа ???

Реков јас, да беше тој тренер во Премиер со вакви успеси досега медиумите ќе го викаа новиот The Special One !

Дојде во декември 2011, кога го избркаа Манзано. Неколку месеци подоцна освоија ЛЕ и Супер Куп на Европа, а година дена подоцна освоија Копа дел Реј против Реал на Бернабе.
Порано беше кратко исшишан и менуваше облека, сега последниве месеци тера ист стил, со долга коса залижана назад и облечен цел во темно.

308228_heroa.jpg

Симеоне е многу потценет тренер. За мене тоа е класа од тренер.

:facepalm:
Зошто мора да се пише нешто колку само да биде пишано ? Од кој е потценет ? Кога почна да игра Атлетико добро, кога освои ЛЕ, кога го тепаше Челзи, кога освои Копа Дел Реј, речиси сите викаа дека тоа е по заслуча на Чоло, ретко кој рекол дека не го бива и е потценет. Класа од тренер е, факт, цел форум тоа го збори уште одамна и на други форуми што пратам секаде истото се зборува, и низ Шпанија по медиумите е истото. И сега ти викаш дека е потценет, па баш ме интересира зошто го мислиш тоа.

:facepalm:
Зошто мора да се пише нешто колку само да биде пишано ? Од кој е потценет ? Кога почна да игра Атлетико добро, кога освои ЛЕ, кога го тепаше Челзи, кога освои Копа Дел Реј, речиси сите викаа дека тоа е по заслуча на Чоло, ретко кој рекол дека не го бива и е потценет. Класа од тренер е, факт, цел форум тоа го збори уште одамна и на други форуми што пратам секаде истото се зборува, и низ Шпанија по медиумите е истото. И сега ти викаш дека е потценет, па баш ме интересира зошто го мислиш тоа.

Ваљда пошто вака низ интернет мрежава низ македонија се спомнува само кога ќе победи голема екипа :)

Симеоне е многу потценет тренер. За мене тоа е класа од тренер.

епа тоа е. Мурињо за мене никогаш не бил голем тренер и нема да биде, уверен сум дека во јуни ќе го избркат од Челси

o_O

sega na zima cicko perez ke kupe novo jako i vredno zasiluvanje kako bejl i real ke se vrate na vtorata pozicija
:pos:

Вака некој фекал кога ќе се избаци со некој бисер демек кај нив без пари ги зимаат играчите :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom