Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Класичен деген е мурињо,секад бил секад ќе си остане.......селанец симнат од брдо копач што форсира копачки фудбал.

Тотенхем се добро покриени на секоја позиција ама им фалат бекови,Вокер ај некако ќе помине ама Нотон и Роус никаква дефанзива не играат,лев бек обавезно да земат.

Жалам за моменталниот статус на Мата во Челзи ако нешто не се промени до Јануари верувам дека ќе поднесе трансфер барање би било интересно на пример ако ги засили Ливерпул имам читано шпекулации дека наводно пратиле понуда летово за него.
Можно е Мата/Суарез трејд сценарио :rolleyes: ?
Секако дека би го посакал во Арсенал ама реално ниту нема да се случи ниту пак Мурињо би ни го продал .

Пауљињо, Ерискен, Солдадо си газат за Тотенхем во првото полувреме.
За во второ сакам да го видам Ламела во игра.

Жалам за моменталниот статус на Мата во Челзи ако нешто не се промени до Јануари верувам дека ќе поднесе трансфер барање би било интересно на пример ако ги засили Ливерпул имам читано шпекулации дека наводно пратиле понуда летово за него.
Можно е Мата/Суарез трејд сценарио :rolleyes: ?
Секако дека би го посакал во Арсенал ама реално ниту нема да се случи ниту пак Мурињо би ни го продал .

Мата + 20 милони и ќе размислиме. :icon_lol:

Oва исто кога во финале ЛШ 2009та бек за Барса играше 98 годишниот Силвињо, а Фергусон место да го пушти Роналдо да му ја ебе мамата на крилото, го играше шпиц.

Тактички скроз погрешно. Тоа беше причината што не ги згазивте Барса тогаш.

2-3 топки сеа што ми текнуваат ги изгуби Паулињо од што сакаше да се покаже. Последната акција да не испаднеше себичен ќе водеа 2-0

Па ќе си газат,Лампард старецон коа го стаил 35 години....душа нема у него...

епа тоа е. Мурињо за мене никогаш не бил голем тренер и нема да биде, уверен сум дека во јуни ќе го избркат од Челси

Мата + 20 милони и ќе размислиме. :icon_lol:

Кип дриминг бој Суарез како што сум запознаен има нешто 7/8 месеца остаток од договорот ? Можеби на вас ќе ви бараат да доплатете ... :icon_mrgr:
Ако го продават најверојатно тоа ќе биде надвор од Англија истото важи и за Суарез претпоставувам .

Мата на клупа :tapp: а на негово место Рамирес офцана....

На местото од Мата игра Оскар, не Рамирес. Мата не може да игра на крило затоа што не покрива доволно.

Кип дриминг бој Суарез како што сум запознаен има нешто 7/8 месеца остаток од договорот ? Можеби на вас ќе ви бараат да доплатете ... :icon_mrgr:
Ако го продават најверојатно тоа ќе биде надвор од Англија истото важи и за Суарез претпоставувам .

Одиме во ЛШ оваа година и нов договор ќе си потпише Суарез, а може и Мата ќе си го земеме. :icon_lol:

Townsend многу добар, Волков наш висит во репрезентација....:cautious:

Као би го зашлапал вака пичево шпанско,да незнае од кај му дошло.....
--- надополнето: 28 септември 2013 во 15:01 ---
На местото од Мата игра Оскар, не Рамирес. Мата не може да игра на крило затоа што не покрива доволно.

И кај игра сеа?? Оби Микел го извади место Мата....

Или у превод ќе го повлече Рамирес на местото на Микел,а Мата ќе иде по таа страна пошто покомотен е од Оскар да игра на крило....Иначе ни Оскар ни Мата не покриваат доволно освен ако не ги натераш како тренер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom