It's forum, dude!
Јас за ова зборувам веќе неколку години, ама кај и да е ќе се прелие чашата. Мило ми е што сè повеќе луѓе согледуваат што екипа е Мадрид и како победува.
Абе дечко, како тоа победува Реал?? Дај освен ова вчера, покажи некој факт кога нешто било судено апла во корист на Реал во последно време (не зборим за обични грешке кои можат да се случат буквално на СЕКОЈА утакмица).
Дај факти, не само колку да кажеш дека вака или така победувал Мадрид.
Крај краева, и Валенсија вчера даде гол во 93:20 минута, а имаше 3 минути продолжение. И што, сега некој треба да рече дека намерно остаел судијата да даде Валенсија гол? Дај бре не бидите деца, тоа што Реал и Барса се најгледани па само на тие утакмици се забележуваат грешките на судиите е друга работа. Има милион ситуации каде судиите правеле многу почудни грешки во Примера, па никој не рекол “еј, Гранада/Осасуна/Малага е фаворизирана од судиите“.
Како прво не ни требало да биде изведен корнерот. Милион пати сме виделе како не дозволувале судиите одкако поминало регуларното време. Ова не е прв пат знам но мора да се санкционира судијата овој пат. Досеа ја никоаш не сум чул да бил казнет некој судија кој им помагал на белите
Oh, the irony!
Пред само една недела, значи пред САМО ЕДНА недела викавте како Севиља се радувала цела минута на голот, па затоа судијата оставил уште + некоја минута да се игра, па така Барса го постигнала голот.
Сега, при 3 минути продолжение, играчите на Елче даваат гол во 92-ра минута и се радуваат до 93-та и нешто.
Ама да, во овој случај (зошто не е Барса нели), судијата требаше веднаш да свири крај?
Пеналот е сумлив и глуп, тоа никој не го негира. Само не се фаќајте сега за глупости, те судијата остаел уште некое време да се игра, те само за Реал се суделе вакви пенали, те ова те она.