B
Beck's
Гостин
Ovoj ako sudi el clasico ke go jadat Real. Eden gol ke im ponisti a posle ke im podari penal, pa so ogled na toa sto go imame Valdes na golot 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ооо комедијант еден ... Една утакмица реал победил така и одма вие провинцијалци јајте лајна , ама аку јадете колку што можете повеќе не сум доктор да ви забранам. Врати го филмот лани мислам против осасуна беше кога им призна гол од 1м офсајд и после директен црвен му даде на играчот дека се бунеше , со севиља иста приказна дава гол севиља му го поништи за ништо ни фаул ни офсајд , после даде 3 мин продолжение барса во 94 даде гол . Не зборвете вие море за глума и театар дека има и клипој од вас на тренинг како паѓаат сите . бтв Пиќе нашол уста да отворит нек гледат на роналдо како да го фатит прво па после нека зборвит .Реал МадридИ Меси да го купат пак ќе победуваат со Судиите. Која Мизерија се.. Па да навијавум за таков тим , ...........
Најако ќе биде кога друг тим ќе победи на таков начин Би требало да ги пратме поставто на Навивачто на Судијата Реал Мадрид.
Комедија на Canal+LaLiga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Не сум од трпејца не се секирај за то ... ако не е провинција тогаш што е ?Моментот кога некој од Трпејца ја нарекува Барселона провинција![]()
, битно е да се пишува и да се билдаат страни. Па не можат само овие од Премиер и Серија А да билдаат страни. 
Утакмицата на барса со севиља кога им подарија победа.. тогаш имаше 2 подароци прво гол поништен на севиља , после гол по завршување на судиското продолжение за барселона.sto mislite koj podarok e pogolem
ovoj na real ili onoj na juventus![]()
Не сум од трпејца не се секирај за то ... ако не е провинција тогаш што е ?
Значи колку ми е глуп муабетов за тоа на кого колку пенали му биле судени, што ми иде да се фрлим од 4-ти! Демек Реал има помош ако му се досудени повеќе пенали?
Абе ако сака нека има и 20 пенали за Барса, а за Реал 5 у една сезона. Ако се чисти пеналите, зошто би плачел? Кој е крив што Реал има повеќе пенали, судиите, клубот, федерацијата? Кој? Или противничките тимови што им прават пенали?
Значи муабетов не ми беше дека вчера тоа беше пенал. Не беше и тоа е факт! Муабетов ми беше тоа што некој меша и други работи и вика дека Мадрид нонстоп победувал на овој начин. Реков да не ми праќате смешни ситуации кои се дешаваат буквално на секоја утакмица, а поништениот гол на Мајорка поради “офсајд“ е ситуација која може да се види многу често.
И на Севиља им беше поништен чист гол против Барса, па видовте ли ја да пишем на темава дека тоа е намерно? Па уште некој се прашуе дали некогаш бил суспендиран некој судија кој им помага на белите? А судиите кои им имаат помогнато на Барса, дали тие ги суспендираат? Да беше така, вчера овој судија немаше ни да му суди на Реал поради грешката на дуелот меѓу Барса и Севиља.
Дај бре стварно, некад се понашате ептен детски.
Утакмицата на барса со севиља кога им подарија победа.. тогаш имаше 2 подароци прво гол поништен на севиља , после гол по завршување на судиското продолжение за барселона.

Кај е лажниот пенал овде ? Запазете на 0:14 го турка со рацете па Пепе запаѓа и му ја вклештува раката намерно ( само ова е нелегално од страна на Пепе ), иначе пред тоа си имаше елементи на фаул.