F
Fl. Perez
Гостин
Со ваква игра нема да се изненадам и да ги видам во финале ЛШ Атлетико.
Да не се прецени малце ти?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со ваква игра нема да се изненадам и да ги видам во финале ЛШ Атлетико.

Ама ќе го јаде у второ кад тад. Не се навикнати белите да играат против таков фудбалер, добро им беше со Меси и ИниестаЕдинствено нешто што ми се допаѓа кај Реал се центаршутевите на Ди Марија.
Не знам дали и претходните сезони вака нафрлаше, според ова што го гледам вечерва, би требало на крај на сезонава, да се наоѓа во топ 5 асистенти. Нормално, доколку има кој да ги искористи тие негови топки на тацна.

Кој да искористи ? БенземаЕдинствено нешто што ми се допаѓа кај Реал се центаршутевите на Ди Марија.
Не знам дали и претходните сезони вака нафрлаше, според ова што го гледам вечерва, би требало на крај на сезонава, да се наоѓа во топ 5 асистенти. Нормално, доколку има кој да ги искористи тие негови топки на тацна.

овој Атлетико е многу појак од тој ланиАко издржат цела сезона да играат со ова темпо секоја им чест , и заслужуват да се закитат со титула. Али не верувам , и лани имаа БУМ старт а испопаѓаа како круши после нова година.